Adverteren & Samenwerken

Wat leuk dat je interesse hebt om samen met reischeck.nl te bouwen aan de groei van jou onderneming, website, reisbureau of bestemming! Op onze webssite streven we ernaar vakantiegangers de beste deals en reis-inspiratie te bieden. Dit doen we door samen te werken met de beste partners (hotels, vakantieparken, touroperators, reisbureaus, citymarketeers, regio-promotors en bestemmingsspecialisten. Daar kan jij (of jouw organisatie) misschien wel een grote rol in spelen. Op deze pagina bespreken we aantal manieren waarop we kunnen samenwerken. Je kunt eventueel direct contact met ons opnemen om een aanvraag te doen voor een campagnes of samenwerking.

  1. Banners op de site: Een klassieker, maar nog steeds super effectief. Jouw banner kan op verschillende strategische plekken op onze website getoond worden, zodat het direct de aandacht trekt van onze bezoekers. Wij werken niet met irritante popups.
  2. Performance based samenwerking: Voor reisorganisaties die zelf reizen verkopen / organiseren bieden we ook de mogelijkheid om via een affiliatecampagne een samenwerking op te zetten. Dit is mogelijk via netwerken als AWIN, TradeTracker, Tradedoubler, Daisycon, Impact of een inhouse-campagne. Elke keer als iemand via onze site bij jou boekt, krijgen we een klein percentage.
  3. Gesponsorde artikelen: Heb je een verhaal te vertellen dat onze lezers zou kunnen boeien? Wij kunnen een artikel schrijven dat jouw merk, hotel, vakantiepark of excursie in de spotlight zet. Echt, we maken er iets moois van. Eventueel kan je ook zelf een gastartikel aanleveren. Wij zorgen dan voor de exposure.
  4. Content promoties: Denk aan winacties, kortingscodes of exclusieve deals die we via onze website en sociale media kanalen kunnen delen. Zo’n samenwerking is altijd leuk voor onze lezers en zorgt voor extra zichtbaarheid van jouw aanbod. Dit kan ook handig zijn voor het promoten van last-minute reizen of het pushen van een opkomende reisbestemming.
  5. Samenwerken aan onderzoek: We zijn altijd op zoek naar interessante inzichten over reistrends, bestemmingen, wat vakantiegangers echt willen / zoeken, noem maar op. Als jij gegevens of inzichten hebt die je wilt delen, kunnen we samen onderzoek doen en de resultaten publiceren. Ons netwerk kan grote waarde toevoegen in de verspreiding van de onderzoeksdata.
  6. Custom campagnes: Heb je een ander gaaf idee over hoe we kunnen samenwerken? Laat het ons weten! We staan altijd open voor creatieve en innovatieve samenwerkingsverbanden.

Direct contact opnemen

Ons doel is om waardevolle content en aanbiedingen te delen die onze lezers echt waarderen. Als jij denkt dat we samen iets moois kunnen neerzetten, schroom dan niet om contact op te nemen. Laten we samen de reiswereld een beetje mooier maken.