Over Ons

Reischeck.nl is een reisblog dat het net even anders doet dan veel andere reiswebsites. Wij verzamelen voor jou de beste bestemmingen, accommodaties, bezienswaardigheden en excursies. Onze reisblogs bevatten veel suggesties voor de mooiste vakantielanden, unieke reisbestemmingen, populaire accommodaties en tips voor excursies en bezienswaardigheden. De blogs bevatten precies de informatie die je nodig hebt om van jouw volgende vakantie een succes te maken. Jouw droomvakantie boek je vervolgens bij een van onze 40+ partners. Wij checken alle informatie altijd handmatig. Wij nemen dus niet zomaar klakkeloos informatie over van andere websites, maar verifiëren dit altijd eerst.

Team Reischeck

Wie zijn wij? Wij zijn Hans, Michiel, Anne-Wil en Marjon; het team achter de vakantie website reischeck.nl. Samen schrijven en redigeren we wekelijks interessante artikelen over uiteenlopende onderwerpen. Hieronder stellen de verschillende medewerkers zich kort voor en kun je doorklikken naar hun actuele reisblogs, top 10 vakantielijstjes, overzichten met mooiste resorts en andere leuke vakantiethema’s die ze recent hebben onderzocht en beschreven.

Hans
Hans is onze specialist op het gebied van zonvakanties in de breedste zin van het woord. Hij kent de mooiste zonnige plekjes binnen én buiten Europa. Hij laat je graag de populaire badplaatsen zien met de grote stranden, maar ook zeker de verborgen pareltjes nét buiten de drukte.

Michiel
Wie gek is op een autovakantie, een kampeerreis, weekendje weg in europa of verblijf op een luxe vakantiepark moet zeker de blogs van Michiel lezen. Hij weet alles over de mooiste natuurhuisjes, groepsaccommodaties, glampings en unieke accommodaties in Europa en daarbuiten. Bekijk direct de mooiste reisbestemmingen voor een unieke vakantie.

Anne-Wil
Anne-Wil heeft in haar leven al diverse verre reizen gemaakt. Niet alleen individuele rondreizen, maar ook samen met andere reizigers. Of het nu gaat om een verre vakantie naar een tropisch eiland of een rondreis per camper, Anne-wil staat klaar om je te voorzien van relevante en nuttige informatie om je reis onvergetelijk te maken.

Marjon
Binnen Reischeck is Marjon vooral bezig met het schrijven en uitzoeken van informatie omtrent kindvriendelijke reizen, babymoons. en gezinsvakanties. Ze heeft ervaring met reizen met een baby en weet door haar werkzaamheden in het (basis)onderwijs veel over wat kinderen en ouders belangrijk vinden. Een optimale vakantiemix, dat is waar je naar moet streven. Marjon zoekt de mooiste bestemmingen voor je uit!


Vacatures juni 2024

Wij zijn regelmatig op zoek naar medewerkers voor Reischeck of een van onze andere (reis)platformen. Hieronder vind je onze actuele vacatures. Je kunt direct reageren door een mail te sturen naar vacature@reischeck.nl. Een van onze medewerkers zal je zo snel mogelijk voorzien van een reactie.

  • Gastbloggers gezocht: Ons team is op dit moment zoekende naar één of meerdere gastbloggers die het leuk vinden om op regelmatige basis nieuwe artikelen aan te leveren over uiteenlopende onderwerpen en bij te dragen aan onze onderzoeken. Je dient hiervoor minimaal 2 jaar ervaring te hebben met het schrijven van reisblogs en voldoende kennis te hebben van WordPress en SEO.
  • Stage marketing & communicatie: Ook voor het komende reisseizoen bieden we een stageplek voor studenten marketing en/of communicatie. Dit kan zowel een MBO of HBO student zijn. Je werkt actief mee in ons bedrijf en kunt daarnaast een onderzoek uitvoeren naar, of adviesrapport schrijven voor, 1 van onze populaire bestemmingen.

Adverteren

Het is mogelijk om op verschillende manieren te adverteren op reischeck.nl. Met duizenden bezoekers per maand biedt ons platform een relevante mogelijkheid om reislustige Nederlanders te bereiken. Zo bieden we de mogelijkheid aan om een gesponsorde gastblog te plaatsen. Ook kan een reisbureau als partner worden geïntegreerd en bieden we een optie aan om voor een vaste vergoeding display-advertenties te tonen aan onze bezoekers in Header, Footer, Sidebar of In-content.

Hoe verdienen wij?
Wij werken op affiliate-basis samen met diverse reisorganisaties en reisbureau’s. De partner-links die in onze blogs en artikelen staan vermeld maken het mogelijk dat wij een kleine vergoeding ontvangen uit alle boekingen die via ons platform worden gemaakt. Op deze manier kunnen wij met ons team verder werken aan het ontwikkelen van reischeck.nl en kunnen we wekelijks blijven voorzien in nieuwe reisinspiratie en de beste vakantieaanbiedingen.


Vestigingsadres (Place Vendôme Zwolle)

Wil jij ons een reisbrochure toesturen of heb je wellicht andere leuke informatie voor ons (bijvoorbeeld ten behoeve van een review)? Dan kun je ons onderstaande postadres gebruiken. We beschikken niet over een bezoekadres. Relevante afspraken kunnen worden ingepland in Zwolle of elders op lokatie.

Reisspecialist Reischeck.nl
Adres: Dokter van Deenweg 162
Postcode 8025BM, Zwolle, Nederland
Mail: info@reischeck.nl
Telefoon: 0612157740
Whatsapp: +31612157740