Delta Air Lines

Delta Air Lines is een iconisch merk in de luchtvaartindustrie en één van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Met haar hoofdkantoor in Atlanta, Georgia, is Delta bekend om haar efficiënte service, ruime vloot en innovatieve technologieën. Het biedt verschillende cabineklassen, variërend van Economy tot Delta One, een premium service die lijkt op een vliegende boutique hotelkamer. Het frequent flyer-programma, SkyMiles, is een favoriet onder reizigers, belonend met punten die voor talloze voordelen kunnen worden ingewisseld.

Vliegtickets & hotels zoeken mei 2024

ReisorganisatieInformatieAanbiedingen
vakantiediscounter logoGrootste aanbod   Bekijken  
prijsvrij logoScherpe deals  Bekijken  
d-reizen logoVoordelige hotels  Bekijken  
Sunweb logoHeerlijke zonvakanties  Bekijken  
ReisorganisatieInformatieAanbiedingen
corendon logoPremium resorts  Bekijken  
corendon logoVeel zonbestemmingen  Bekijken  
vakantie.nl logoVeelzijdig aanbod  Bekijken  
beachcheck logoMooie strandvakanties  Bekijken  

Vliegen met Delta Air Lines

Delta Air Lines is een poort naar de wereld, met vluchten naar meer dan 300 bestemmingen in ruim 50 landen. Of je nu de zonnige stranden van de Caraïben wilt verkennen, de historische charmes van Europa wilt opsnuiven, of zakelijke hubs in Azië wilt bereiken, Delta heeft een route die bij je past. Vanuit belangrijke knooppunten zoals Atlanta, New York en Los Angeles, kunnen passagiers vrijwel elke uithoek van de aarde bereiken.

# Delta Air LinesInformatie
Website:https://www.delta.com
Telefoonnummer:0031-20721-9128
Email support:info@delta.com
ICAO code:DAL
Callsign:DELTA
Vestigingsland:Amerika

Geschiedenis

Opgericht als Huff Daland Dusters in 1924, is Delta Air Lines getransformeerd van een kleine operatie voor gewasbesproeiing naar een mondiaal luchtvaartimperium. Tijdens haar reis heeft Delta tal van innovaties en primeurs geïntroduceerd, zoals de eerste trans-Atlantische vlucht met een jet en het eerste frequent flyer-programma. Door fusies en strategische samenwerkingen, zoals de joint venture met Air France-KLM, heeft Delta haar netwerk en diensten exponentieel uitgebreid. Klik ook door naar Air France en Saudia Airlines.

Ruimbagage & Handbagage

Delta begrijpt het belang van bagage tijdens het reizen. Voor handbagage geldt een maximale afmeting van 56x36x23 cm, zonder gewichtslimiet, afhankelijk van de bestemming. Ruimbagage heeft variabele kosten, beginnend bij ongeveer $30 voor het eerste stuk en oplopend voor extra of overgewicht bagage. Er zijn ook mogelijkheden voor het vervoeren van speciale items zoals sportuitrusting en muziekinstrumenten.


Wat voor soort luchtvaartmaatschappij is dit?

Delta Air Lines positioneert zich als een full-service, mainstream luchtvaartmaatschappij met een focus op kwaliteit en comfort. Hoewel niet per se een luxe of budgetmaatschappij, biedt Delta een breed scala aan opties die passen bij verschillende reisbudgetten en behoeften, inclusief premium ervaringen in hun Delta One-cabine. Bekijk de mogelijke vluchten vanaf Luchthaven Antwerpen.

Hoe kan ik last-minute tickets kopen en inchecken?

Tickets voor Delta kunnen worden gekocht via de website, de mobiele app, reisbureaus of direct bij Delta verkooppunten op luchthavens. Online inchecken is mogelijk vanaf 24 uur voor vertrek, en er zijn zelfbedieningszuilen en balies op de luchthaven voor degenen die de traditionele methode prefereren. Tip: overweeg een vakantie naar Mauritius of Noorwegen.

Hoe wordt de klantenservice beoordeeld?

Delta’s klantenservice staat bekend om zijn responsiviteit en veelzijdigheid, beschikbaar via telefoon, e-mail en sociale media. Er is een speciale Sky Priority-service voor premiumklanten. De maatschappij heeft verschillende prijzen gewonnen voor haar klantenservice, wat de algemene positieve beoordeling onderstreept.