HotelSpecials

Bij HotelSpecials kun je terecht voor diverse hotelarrangementen door heel Europa. Als je streeft naar een onvergetelijk verblijf, biedt HotelSpecials unieke aanbiedingen die niet enkel om de overnachting gaan, maar ook extra’s zoals dinerarrangementen en spa-toegangen bevatten. Met de nadruk op kwaliteit en klanttevredenheid is het platform een favoriet onder reizigers die waarde en beleving zoeken.

Bestemmingen & Accommodaties

Bij HotelSpecials boek je accommodaties in diverse steden en regio’s in Europa. Van bruisende stadscentra tot rustgevende natuurgebieden, er is een breed scala aan opties. Of je nu op zoek bent naar een boetiekhotel, een luxe resort of een gezellige B&B, HotelSpecials biedt variëteit voor elke voorkeur. Bekijk direct de aanbiedingen in Zwitserland en Noorwegen.

Bedrijfsgegevens & Klantenservice

# HotelSpecialsInformatie
Telefonische support:023-5160370
Klantenservice email:info@hotelspecials.nl
Adresgegevens:Kennemerplein 16, 2011 MJ, Haarlem

HotelSpecials aanbiedingen van mei 2024 vergelijken en online boeken?

Geschiedenis & Ontwikkeling

Opgericht in 2002, heeft HotelSpecials zich snel gevestigd als een vooraanstaande hotelboekingssite in Europa. Gedurende de jaren heeft het bedrijf zijn diensten geoptimaliseerd en uitgebreid naar meerdere landen, waarbij klantbeleving altijd centraal heeft gestaan. Tip: bekijk ook Prijsvrij en Suncamp.


Voor welk type reizigers bieden ze vakanties aan?

HotelSpecials is ideaal voor diverse reizigers: van stelletjes op zoek naar romantische getaways, zakelijke reizigers die comfort waarderen, tot gezinnen die speciale arrangementen wensen. Met een breed aanbod van hotels en arrangementen is er voor ieder wat wils.

Hoe wordt HotelSpecials beoordeeld?

HotelSpecials wordt vaak geprezen om zijn gebruiksvriendelijkheid, uitstekende klantenservice en de unieke arrangementen die ze bieden. Klanten waarderen de transparantie in prijzen en de betrouwbaarheid van het platform. Door de jaren heen heeft HotelSpecials positieve recensies verzameld, wat het een betrouwbare keuze maakt voor vele reizigers.

Welke vakanties zijn populair?

Op zoek naar de ideale plek voor een vakantiehuisje of park? Nederland en haar buren bieden fantastische opties! In Noord-Holland geniet je van zowel strand als stad, terwijl Zuid-Beveland je verwelkomt met rustige wateren en groen. De Hondsrug, bekend om haar unieke geologische formaties, is perfect voor natuur- en geschiedenisliefhebbers. Voor een Duitse twist is er de Duitse Noordzeekust, ideaal voor strandliefhebbers en avonturiers. Heerenveen in Friesland biedt zowel cultuur als natuur, terwijl Henegouwen in België verrast met haar historische steden en landschappen. Tenslotte, De Kempen in zowel België als Nederland, perfect voor wie van bossen en fietsen houdt.