Kuwait Airways

Kuwait Airways, opgericht in 1953, is de nationale luchtvaartmaatschappij van Koeweit met als hub de Internationale Luchthaven van Koeweit. Deze luchtvaartmaatschappij is een boeiende mix van traditie en moderniteit, die luxe en gastvrijheid hoog in het vaandel heeft. De vloot bestaat uit een verscheidenheid aan toestellen, waaronder de Boeing 777 en de Airbus A320, die zijn uitgerust met state-of-the-art entertainment en comfortabele zitplaatsen. Een reis met Kuwait Airways betekent een smaak van Midden-Oosterse cultuur, gecombineerd met wereldwijde connectiviteit.

Vliegtickets & hotels zoeken mei 2024

ReisorganisatieInformatieAanbiedingen
vakantiediscounter logoGrootste aanbod   Bekijken  
prijsvrij logoScherpe deals  Bekijken  
d-reizen logoVoordelige hotels  Bekijken  
Sunweb logoHeerlijke zonvakanties  Bekijken  
ReisorganisatieInformatieAanbiedingen
corendon logoPremium resorts  Bekijken  
corendon logoVeel zonbestemmingen  Bekijken  
vakantie.nl logoVeelzijdig aanbod  Bekijken  
beachcheck logoMooie strandvakanties  Bekijken  

Vliegen met Kuwait Airways

Kuwait Airways verbindt Koeweit met een breed scala aan internationale bestemmingen. Van wereldsteden als Londen, New York en Bangkok tot regionale hubs zoals Caïro en Dubai, de maatschappij heeft een netwerk dat het Midden-Oosten, Europa, Azië, Afrika en Noord-Amerika beslaat. Of u nu op zoek bent naar de bruisende straten van New Delhi of de serene landschappen van Genève, Kuwait Airways biedt u de toegang.

# Kuwait AirwaysInformatie
Website:https://www.kuwaitairways.com
Telefoonnummer:00965-222-00171
Email support:ams@kuwaitairways.com
ICAO code:KAC
Callsign:KUWAITI
Vestigingsland:Koeweit

Geschiedenis

Sinds de oprichting heeft Kuwait Airways een reeks van ups en downs ervaren, waaronder de uitdagingen van de Golfoorlog. Desondanks heeft de maatschappij zijn vloot en diensten vernieuwd om concurrerend te blijven. In 2016 namen ze hun eerste Boeing 777-300ER in ontvangst, waarmee een nieuw tijdperk van moderniteit en luxe werd ingeluid. De airline heeft zich voortdurend gericht op het uitbreiden van zijn netwerk en het verfijnen van zijn serviceaanbod. Klik ook door naar Croatia Airlines en Aer Lingus.

Ruimbagage & Handbagage

Qua bagage is Kuwait Airways behoorlijk genereus. Voor Economy Class is een handbagagestuk van maximaal 7 kg met de maximale afmetingen van 115 cm toegestaan. Ruimbagagevrijstelling varieert, maar is doorgaans tot 20 kg voor Economy Class. Voor Business en First Class zijn de limieten aanzienlijk hoger. Extra bagage kan worden bijgeboekt tegen betaling, waarbij de tarieven afhangen van de bestemming.


Wat voor soort luchtvaartmaatschappij is dit?

Kuwait Airways positioneert zich als een full-service, eerder luxueuze luchtvaartmaatschappij. Het is niet de goedkoopste optie, maar focust op het bieden van een rijke ervaring die Midden-Oosterse gastvrijheid en mondiale normen omvat. Voor reizigers die op zoek zijn naar extra comfort en voorzieningen, is dit een aantrekkelijke keuze. Bekijk de mogelijke vluchten vanaf Luchthaven Keulen-Bonn.

Hoe kan ik last-minute tickets kopen en inchecken?

Tickets kunnen online worden gekocht via de officiële website of mobiele app, en natuurlijk via erkende reisagenten. Inchecken kan online vanaf 24 uur tot 3 uur voor vertrek of aan de balie op de luchthaven. Selfservice-kiosken zijn ook beschikbaar op geselecteerde luchthavens. Tip: overweeg een vakantie naar Portugal of Bonaire.

Hoe wordt de klantenservice beoordeeld?

De klantenservice van Kuwait Airways wordt algemeen beoordeeld als attent en responsief. U kunt contact opnemen via telefoon, e-mail, en sociale media. Op de luchthaven en aan boord zijn medewerkers beschikbaar om assistentie te verlenen. Hoewel de beoordelingen gemengd kunnen zijn, heeft de airline een solide reputatie voor het omgaan met klantverzoeken en het oplossen van problemen.