SunExpress

SunExpress, opgericht in 1989, is een Turks-Duitse joint venture tussen Lufthansa en Turkish Airlines. De luchtvaartmaatschappij staat bekend om haar betrouwbare en kosteneffectieve service, voornamelijk gericht op het verbinden van Europese steden met Turkse vakantieoorden. Met een vloot die voornamelijk bestaat uit Boeing 737-vliegtuigen, biedt SunExpress een scala aan in-flight voorzieningen zoals maaltijdopties en entertainment. Voor reizigers met een passie voor luchtvaart is de airline een interessante case study in succesvolle Europese-Turkse samenwerking.

Vliegtickets & hotels zoeken mei 2024

ReisorganisatieInformatieAanbiedingen
vakantiediscounter logoGrootste aanbod   Bekijken  
prijsvrij logoScherpe deals  Bekijken  
d-reizen logoVoordelige hotels  Bekijken  
Sunweb logoHeerlijke zonvakanties  Bekijken  
ReisorganisatieInformatieAanbiedingen
corendon logoPremium resorts  Bekijken  
corendon logoVeel zonbestemmingen  Bekijken  
vakantie.nl logoVeelzijdig aanbod  Bekijken  
beachcheck logoMooie strandvakanties  Bekijken  

Vliegen met SunExpress

SunExpress vliegt op een breed scala aan bestemmingen, waaronder belangrijke Europese steden als Frankfurt, München, en Amsterdam, evenals Turkse pareltjes als Antalya, Izmir en Bodrum. Maar het stopt niet bij Europa en Turkije; de luchtvaartmaatschappij heeft ook routes naar Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Of je nu op zoek bent naar historische rijkdom in Anatolië of naar de zonovergoten stranden van de Egeïsche Zee, SunExpress kan je daarheen brengen.

# SunExpressInformatie
Website:https://www.sunexpress.com
Telefoonnummer:0031-20811-0777
Email support:travelcenter@sunexpress.com
ICAO code:SXS
Callsign:SUNEXPRESS
Vestigingsland:Turkije

Geschiedenis

SunExpress werd in 1989 gelanceerd als een pionierende joint venture en had als primaire focus het stimuleren van toerisme tussen Duitsland en Turkije. Het begon met een bescheiden vloot en een paar routes, maar groeide gestaag door de jaren heen, zowel in omvang als in reputatie. De luchtvaartmaatschappij heeft verschillende ups en downs meegemaakt, waaronder het navigeren door economische crises en de uitdagingen van de pandemie. Door aanpassingsvermogen en een sterke operationele focus heeft SunExpress zichzelf weten te handhaven als een belangrijke speler in de luchtvaartindustrie. Lees ook verder over Icelandair en British Airways.

Ruimbagage & Handbagage

Bagageopties bij SunExpress zijn vrij flexibel en geschikt voor verschillende reisbehoeften. Handbagage tot 8 kg met maximale afmetingen van 55 x 40 x 23 cm is standaard toegestaan. Voor ruimbagage verschillen de kosten afhankelijk van de bestemming en het gewicht, waarbij 20, 25, 30 of 40 kg pakketten beschikbaar zijn. Extra bagage kan online of op de luchthaven worden aangeschaft, maar het is meestal voordeliger om dit vooraf te doen.


Wat voor soort luchtvaartmaatschappij is dit?

SunExpress kan het beste worden beschreven als een hybride luchtvaartmaatschappij die de lijn trekt tussen budget en reguliere service. Terwijl het kostenbesparende maatregelen hanteert om concurrerende tarieven aan te bieden, compromitteert het niet op comfort en betrouwbaarheid, waardoor het een populaire keuze is voor vakantiegangers en zakelijke reizigers. Bekijk de mogelijke vluchten vanaf Luchthaven Antwerpen.

Hoe kan ik last-minute tickets kopen en inchecken?

Tickets voor SunExpress kunnen op verschillende manieren worden aangeschaft: via de gebruiksvriendelijke website, mobiele app, reisbureaus of direct aan de balie op de luchthaven. Online inchecken is beschikbaar vanaf 48 uur tot 3,5 uur voor vertrek, en u kunt ook gebruikmaken van de traditionele incheckbalies. Tip: overweeg een vakantie naar Macedonië of Sri Lanka.

Hoe wordt de klantenservice beoordeeld?

Klantenservice bij SunExpress is toegankelijk via meerdere kanalen zoals telefonisch contact, e-mail en sociale media. Over het algemeen krijgt de klantenservice positieve beoordelingen voor efficiëntie en responsiviteit. SunExpress maakt ook gebruik van een veelgestelde vragen-sectie op hun website om snelle oplossingen te bieden voor algemene vragen.