Virgin Atlantic Airways

Virgin Atlantic Airways, een Britse luchtvaartmaatschappij opgericht in 1984, staat bekend om zijn stijlvolle en klantgerichte benadering. Met een vloot die voornamelijk bestaat uit moderne Boeing- en Airbus-toestellen, biedt Virgin Atlantic passagiers een frisse en luxueuze vliegervaring. Kenmerkend zijn de unieke Upper Class-cabines, premium economy-stoelen en verscheidene in-flight entertainment opties. Het hoofdkwartier is gevestigd nabij Londen, op de luchthaven Gatwick en Heathrow. Virgin Atlantic vormt een belangrijke schakel tussen het Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika, maar heeft een wereldwijd bereik.

Vliegtickets & hotels zoeken mei 2024

ReisorganisatieInformatieAanbiedingen
vakantiediscounter logoGrootste aanbod   Bekijken  
prijsvrij logoScherpe deals  Bekijken  
d-reizen logoVoordelige hotels  Bekijken  
Sunweb logoHeerlijke zonvakanties  Bekijken  
ReisorganisatieInformatieAanbiedingen
corendon logoPremium resorts  Bekijken  
corendon logoVeel zonbestemmingen  Bekijken  
vakantie.nl logoVeelzijdig aanbod  Bekijken  
beachcheck logoMooie strandvakanties  Bekijken  

Vliegen met Virgin Atlantic Airways

Virgin Atlantic’s netwerk verbindt het Verenigd Koninkrijk met een indrukwekkend scala aan internationale bestemmingen. Deze omvatten grote steden in de Verenigde Staten zoals New York, Los Angeles en Miami, maar ook Caribische juweeltjes zoals Barbados en Antigua. In Azië bedient het de hotspots zoals Shanghai en Delhi. Daarnaast biedt het seizoensgebonden vluchten naar wintersportbestemmingen en zonnige oorden.

# Virgin Atlantic AirwaysInformatie
Website:https://www.virgin.com
Telefoonnummer:001-800-862-8621
Email support:customer.relations.us@fly.virgin.com
ICAO code:VIR
Callsign:VIRGIN
Vestigingsland:Amerika

Geschiedenis

Het avontuurlijke begin van Virgin Atlantic werd gemarkeerd door oprichter Richard Branson, die een geleasde Boeing 747 gebruikte om de eerste vlucht van Londen naar New York te maken. De maatschappij ontwikkelde zich snel door innovatie en klantenservice als kernwaarden te hanteren. Het was bijvoorbeeld een van de eerste luchtvaartmaatschappijen die individuele tv-schermen bood aan haar passagiers. Gedurende de jaren heeft Virgin Atlantic samenwerkingen en allianties gevormd, zoals met Delta Air Lines, om haar netwerk uit te breiden. Bekijk ook Lufthansa en Corendon Airlines.

Ruimbagage & Handbagage

Op het gebied van bagage biedt Virgin Atlantic flexibele opties. Handbagage mag tot 10 kg wegen en niet groter zijn dan 23 x 36 x 56 cm. Voor ruimbagage verschillen de afmetingen en kosten per klasse en route, maar over het algemeen is minimaal één stuk van 23 kg toegestaan in de economy class. Overgewicht en extra stukken bagage kunnen tegen een toeslag worden meegenomen.


Wat voor soort luchtvaartmaatschappij is dit?

Virgin Atlantic bevindt zich in het segment van premium, full-service luchtvaartmaatschappijen. Hoewel het economy-tickets aanbiedt, is de focus sterk gericht op een hoogwaardige reiservaring. Van de luxe Upper Class tot aan de comfortabele Economy stoelen, Virgin Atlantic streeft naar een klantgerichte en elegante vliegervaring. Bekijk de mogelijke vluchten vanaf Luchthaven Eindhoven.

Hoe kan ik last-minute tickets kopen en inchecken?

Tickets voor Virgin Atlantic kunnen worden gekocht via hun website, reisagenten, of partnerluchtvaartmaatschappijen. Inchecken kan online, via een mobiele app, of op de luchthaven bij zelfbedieningskiosken en balies. De luchtvaartmaatschappij biedt ook de optie van automatische check-in voor bepaalde vluchten. Tip: overweeg een vakantie naar Bonaire of Spanje.

Hoe wordt de klantenservice beoordeeld?

De klantenservice van Virgin Atlantic wordt hoog gewaardeerd en is toegankelijk via meerdere kanalen: telefonisch, via e-mail en sociale media. Ze bieden ook een uitgebreide FAQ-sectie op hun website. Onboard personeel staat bekend om hun vriendelijkheid en bereidheid om te helpen, wat de algehele klanttevredenheid ten goede komt.