Roompot

Roompot is een prominente Nederlandse aanbieder van vakantieparken en actief in het beheer en de exploitatie van bungalowparken en campings. Je vindt Roompot-parken voornamelijk in Nederland, maar ze hebben ook bestemmingen in Duitsland, België en Frankrijk. Ze staan bekend om hun diversiteit in accommodatietypes en de integratie van natuur in hun parken.

Bestemmingen & Accommodaties

Bij Roompot ontdek je een breed scala aan bestemmingen: van strand- tot bosrijke locaties. De aangeboden accommodaties variëren van traditionele bungalows en chalets tot luxueuze villa’s en glamping-opties. Voor waterratten bieden sommige parken strandhuisjes direct aan zee of verblijven aan meren. Bekijk direct de aanbiedingen in Nederland en Frankrijk.

Bedrijfsgegevens & Klantenservice

# RoompotInformatie
Telefonische support:088-0444999
Klantenservice email:info@roompot.nl
Adresgegevens:Schuverweg 2, 4462 HK, Goes

Roompot aanbiedingen van mei 2024 vergelijken en online boeken?

Geschiedenis & Ontwikkeling

Roompot werd opgericht in 1965 en startte als eenvoudige camping in Zeeland. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot één van de grootste vakantieaanbieders in Nederland. Door constante innovatie en uitbreiding heeft Roompot zijn voetafdruk binnen de Europese vakantiemarkt versterkt. Tip: bekijk ook BungalowSpecials en BeachCheck.


Voor welk type reizigers bieden ze vakanties aan?

Roompot is geschikt voor diverse reizigers: van gezinnen met kinderen, vanwege de kindvriendelijke faciliteiten, tot stellen op zoek naar een rustig uitje. De variatie in accommodaties maakt het tevens aantrekkelijk voor groepen vrienden, senioren en zelfs zakenreizigers die een combinatie van werk en ontspanning zoeken.

Hoe wordt Roompot beoordeeld?

De beoordelingen van Roompot zijn overwegend positief, met gasten die de kwaliteit van de accommodaties, de natuurrijke omgevingen en de veelheid aan faciliteiten waarderen. De integratie van ontspanning en activiteiten binnen hun parken wordt vaak benadrukt in gastrecensies.

Welke vakanties zijn populair?

Ontdek de topbestemmingen voor een onvergetelijke vakantie in een huisje of vakantiepark. Begin je reis in Overijssel, waar groene landschappen en schilderachtige dorpjes je verwelkomen. Zuid-Limburg biedt heuvelachtige vergezichten en culinaire verwennerij. Voor stadsbezoekers is Zwolle een must met zijn levendige cultuur en historie. Noord-Beveland biedt rust en ruimte vlakbij de kust. In de Betuwe geniet je van bloeiende fruitgaarden en serene wandelpaden. De Kop van Noord-Holland trakteert op ongerepte stranden en traditionele vissersdorpjes. Tenslotte is Zeeland een paradijs voor strandliefhebbers en watersporters.