Vacanceselect

Vacanceselect, met zijn hoofdkantoor in Alkmaar, is een leidende Europese specialist in campingvakanties. Het bedrijf biedt een gevarieerd aanbod van kwaliteitsvolle campings en vakantieparken. Bij Vacanceselect staat een persoonlijke benadering centraal; je mag rekenen op een zorgvuldige selectie van accommodaties die voldoen aan strikte kwaliteitscriteria. Als reiziger kun je vertrouwen op de expertise en het vakmanschap van deze organisatie bij het vinden van de perfecte campingervaring.

Bestemmingen & Accommodaties

Bij Vacanceselect kun je kiezen uit een uitgebreid scala aan bestemmingen door heel Europa, variërend van zonovergoten kustplaatsen tot idyllische plattelandsgebieden. De accommodaties omvatten alles van luxe glamping-tenten en stacaravans tot bungalows en vakantiehuisjes. Je vindt er zowel grote gezinscampings met uitgebreide faciliteiten als kleinschalige, rustigere bestemmingen. Bekijk direct de aanbiedingen in Frankrijk en Zwitserland.

Bedrijfsgegevens & Klantenservice

# VacanceselectInformatie
Telefonische support:072-5183183
Klantenservice email:info@vacanceselect.com
Adresgegevens:Noorderkade 1c, 1823 CJ, Alkmaar

Vacanceselect aanbiedingen van april 2024 vergelijken en online boeken?

Geschiedenis & Ontwikkeling

Opgericht in 1982, heeft Vacanceselect zich van een klein familiebedrijf ontwikkeld tot een toonaangevende naam in campingvakanties in Europa. Door te luisteren naar de wensen van de vakantieganger en een voortdurende focus op kwaliteit, heeft het bedrijf een solide reputatie en groei gerealiseerd. Ze hebben een divers portfolio opgebouwd met een mix van eigen accommodaties en zorgvuldig geselecteerde partners. Tip: bekijk ook Suncamp en Thomas Cook.


Voor welk type reizigers bieden ze vakanties aan?

Vacanceselect is ideaal voor gezinnen die een combinatie zoeken van avontuur en comfort, maar ook voor stellen die een romantische uitvalsbasis willen in de natuur. Dankzij het diverse aanbod is er voor elke reiziger, van rustzoekers tot actievelingen, een passende vakantie te vinden. De variëteit aan accommodaties zorgt ervoor dat zowel de budgetreiziger als de luxe-zoeker zijn plek vindt.

Hoe wordt Vacanceselect beoordeeld?

Reizigers waarderen Vacanceselect voor zijn betrouwbare service, kwalitatieve accommodaties en de verscheidenheid aan bestemmingen. Klantreviews benadrukken vaak het gebruiksgemak van het boekingsproces, de behulpzaamheid van het personeel en de algehele tevredenheid over de vakantie-ervaring. Door deze positieve feedback heeft Vacanceselect een sterke reputatie in de campingvakantie sector opgebouwd.