Thomas Cook

Thomas Cook, met jarenlange ervaring in de reisindustrie, is een van de meest erkende reisorganisaties ter wereld. Door kwaliteit en betrouwbaarheid te waarborgen, streeft Thomas Cook ernaar om reizigers uitzonderlijke vakantie-ervaringen te bieden. Als onderdeel van hun toewijding bieden ze een divers aanbod van reisdiensten, variërend van pakketreizen tot losse vliegtickets en accommodaties. Met het vertrouwen van miljoenen reizigers wereldwijd, zorgt Thomas Cook ervoor dat jouw vakantie perfect wordt georganiseerd.

Bestemmingen & Accommodaties

Thomas Cook biedt een breed scala aan bestemmingen, van zonovergoten stranden tot culturele stedentrips. Of je nu de Caraïben, Azië, Europa of Afrika wilt verkennen, Thomas Cook heeft de ideale vakantie voor je. De accommodatieopties zijn even divers, met keuzes variërend van budgetvriendelijke hotels tot luxe resorts, zodat elke reiziger de perfecte verblijfsplaats kan vinden. Bekijk direct de aanbiedingen in Mauritius, Tanzania en Marokko.

Bedrijfsgegevens & Klantenservice

# Thomas CookInformatie
Telefonische support:026-2010054
Klantenservice email:customerrelations@thomascook.com
Adresgegevens:Mr D.U. Stikkerstraat 10, 6842 CW, Arnhem

Thomas Cook aanbiedingen van december 2023 vergelijken en online boeken?

Geschiedenis & Ontwikkeling

Opgericht in 1841 door Thomas Cook, begon het bedrijf als een spoorwegonderneming en organiseerde het de eerste pakketreis in de geschiedenis. Door de jaren heen transformeerde Thomas Cook zich van een enkelvoudig reisbureau naar een wereldwijd reisconglomeraat. Ondanks enkele uitdagingen in het verleden, waaronder financiële problemen, blijft de naam Thomas Cook synoniem voor reizen. Tip: bekijk ook Stip Reizen en D-reizen.


Voor welk type reizigers bieden ze vakanties aan?

Thomas Cook bedient een breed spectrum aan reizigers. Of je nu op zoek bent naar een gezinsvriendelijke vakantie, een romantisch uitje, een avontuurlijke reis of een rustige solo-ontsnapping, Thomas Cook heeft opties die aan jouw behoeften voldoen. Met een aanbod dat zowel de budgetreiziger als de luxezoeker aanspreekt, biedt Thomas Cook voor ieder wat wils.

Hoe wordt Thomas Cook beoordeeld?

Thomas Cook heeft een rijke geschiedenis van tevreden klanten. Reizigers prijzen vaak de uitstekende klantenservice, de kwaliteit van de accommodaties en de veelzijdigheid van de reispakketten. Echter, zoals met veel grote organisaties, kunnen ervaringen variëren. Het is altijd raadzaam om recente beoordelingen te raadplegen voor specifieke en actuele feedback.