Allcamps

Allcamps is een vooraanstaande reisorganisatie gespecialiseerd in kampeervakanties. Je kunt bij Allcamps terecht voor een breed scala aan campings door heel Europa. Ze bieden een naadloze boekingservaring en garanderen kwaliteitsverblijven, variërend van eenvoudige kampeerplaatsen tot luxe glamping-opties. Met een uitgebreid netwerk en partnerships, streeft Allcamps ernaar om elke vakantie uniek en onvergetelijk te maken.

Bestemmingen & Accommodaties

Bij Allcamps heb je keuze uit campings in meerdere Europese landen, waaronder Italië, Frankrijk en Spanje. Of je nu de voorkeur geeft aan een strandvakantie, een verblijf in de bergen of aan een meer, Allcamps heeft het. De accommodaties variëren van traditionele kampeerplekken tot luxe lodgetenten en stacaravans, allemaal uitgerust voor optimaal comfort. Bekijk direct de aanbiedingen in Noorwegen en Denemarken.

Bedrijfsgegevens & Klantenservice

# AllcampsInformatie
Telefonische support:0416-849853
Klantenservice email:info@allcamps.nl
Adresgegevens:Bijster 13, 4817 HZ Breda, Nederland

Allcamps aanbiedingen van mei 2024 vergelijken en online boeken?

Geschiedenis & Ontwikkeling

Allcamps, opgericht in de late jaren ’80, heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een toonaangevende naam in kampeervakanties in Europa. Door hun focus op kwaliteit en klanttevredenheid hebben ze een stevige positie in de markt veroverd. Door de jaren heen heeft Allcamps hun aanbod uitgebreid en geïnnoveerd om te voldoen aan de veranderende behoeften van reizigers. Tip: bekijk ook Booking.com en Center Parcs.


Voor welk type reizigers bieden ze vakanties aan?

Allcamps is ideaal voor reizigers die het buitenleven waarderen. Van gezinnen die op zoek zijn naar kindvriendelijke faciliteiten en activiteiten tot stellen die een romantische natuurlijke omgeving willen. Ook voor groepen vrienden of individuele reizigers biedt Allcamps een scala aan opties die passen bij uiteenlopende voorkeuren en budgetten.

Hoe wordt Allcamps beoordeeld?

Allcamps geniet een solide reputatie onder vakantiegangers. Klanten prijzen de diversiteit van de bestemmingen, de kwaliteit van de accommodaties en de efficiënte klantenservice. Op diverse beoordelingsplatformen scoort Allcamps consistent hoog, met speciale vermelding van hun prijs-kwaliteitverhouding en kindvriendelijke faciliteiten.