Center Parcs

Center Parcs is een toonaangevende Europese vakantieaanbieder gespecialiseerd in korte familievakanties. Met parken verspreid over Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk biedt Center Parcs een unieke vakantie-ervaring in bosrijke omgevingen. Elk park heeft een scala aan faciliteiten, waaronder het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo, restaurants, winkels en tal van recreatieve activiteiten voor alle leeftijden.

Bestemmingen & Accommodaties

Bij Center Parcs kies je uit diverse bestemmingen te midden van de natuur. Accommodaties variëren van comfortabele cottages tot luxueuze VIP-huizen. Sommige parken bieden boomhuizen, woonboten of strandhuizen aan. Afhankelijk van het park geniet je van bossen, meren of duinen. Alle accommodaties zijn volledig uitgerust voor een zorgeloos verblijf. Bekijk direct de aanbiedingen in België en Nederland.

Bedrijfsgegevens & Klantenservice

# Center ParcsInformatie
Telefonische support:010-7980980
Klantenservice email:customercontactcenter.nl@groupepvcp.com
Adresgegevens:Rivium Boulevard 213, 2909 LK, Capelle aan de IJssel

Center Parcs aanbiedingen van april 2024 vergelijken en online boeken?

Geschiedenis & Ontwikkeling

Opgericht in 1968 in Nederland, revolutioneerde Center Parcs het concept van korte vakanties met hun innovatieve bungalowparken. Door de jaren heen heeft Center Parcs zich geëxpandeerd naar meerdere Europese landen, met als kenmerk hun harmonie tussen natuur, accommodaties en voorzieningen. Tip: bekijk ook Landal en Corendon.


Voor welk type reizigers bieden ze vakanties aan?

Center Parcs is ideaal voor gezinnen op zoek naar kwaliteitstijd samen. Met activiteiten voor alle leeftijden, van baby’s tot senioren, en faciliteiten die ontspanning en avontuur bieden, is het ook geschikt voor vriendengroepen, stellen en zelfs zakenretraites.

Hoe wordt Center Parcs beoordeeld?

De beoordeling van Center Parcs varieert per locatie en ervaring, maar over het algemeen staat het bekend om zijn uitstekende faciliteiten, unieke accommodaties en focus op duurzaamheid. Gasten waarderen de combinatie van natuur, comfort en recreatie.