Aeromexico

Aeroméxico is de vlaggenschipluchtvaartmaatschappij van Mexico, opgericht in 1934. Met het hoofdkantoor in Mexico-Stad, vormt Aeroméxico een cruciale schakel tussen Latijns-Amerika en de rest van de wereld. De luchtvaartmaatschappij bedient een modern vloot van Boeing en Embraer toestellen, inclusief de geavanceerde Dreamliner voor langere routes. Bekend om haar kwaliteitsservice, biedt Aeroméxico aan boord een smaak van de Mexicaanse cultuur, van traditionele gerechten tot een ruime selectie van entertainment.

Vliegtickets & hotels zoeken mei 2024

ReisorganisatieInformatieAanbiedingen
vakantiediscounter logoGrootste aanbod   Bekijken  
prijsvrij logoScherpe deals  Bekijken  
d-reizen logoVoordelige hotels  Bekijken  
Sunweb logoHeerlijke zonvakanties  Bekijken  
ReisorganisatieInformatieAanbiedingen
corendon logoPremium resorts  Bekijken  
corendon logoVeel zonbestemmingen  Bekijken  
vakantie.nl logoVeelzijdig aanbod  Bekijken  
beachcheck logoMooie strandvakanties  Bekijken  

Vliegen met Aeromexico

Aeroméxico heeft een uitgebreid routenetwerk dat meer dan 90 bestemmingen over de hele wereld beslaat. Van haar hub in Mexico-Stad vliegt de maatschappij naar verscheidene Noord-Amerikaanse steden zoals New York, Los Angeles en Miami, alsook naar Latijns-Amerikaanse juweeltjes zoals Buenos Aires en Bogota. Verder reikt het netwerk tot in Europa en Azië, inclusief steden als Parijs en Tokio.

# AeromexicoInformatie
Website:https://www.aeromexico.com
Telefoonnummer:0031-800-0224008
Email support:amcustomersupport@aeromexico.com
ICAO code:AMX
Callsign:AEROMEXICO
Vestigingsland:Mexico

Geschiedenis

Gesticht in 1934 als Aeronaves de México, heeft Aeroméxico zich ontwikkeld tot de grootste luchtvaartmaatschappij van Mexico. De carrier maakt deel uit van de SkyTeam-alliantie en heeft partnerships gesloten met verscheidene andere luchtvaartmaatschappijen, wat het netwerk aanzienlijk heeft uitgebreid. Door de jaren heen heeft de maatschappij diverse upgrades doorgevoerd, waaronder de introductie van de Dreamliner-vloot.Klik ook door naar Ryanair en Emirates.

Ruimbagage & Handbagage

Aeroméxico staat één stuk handbagage toe met een maximale afmeting van 55 x 40 x 25 cm en een gewicht tot 10 kg. Ruimbagage varieert op basis van de gekozen ticketklasse en bestemming. Meestal is er minimaal één stuk ruimbagage van 23 kg inbegrepen. Overbagage kosten zijn van toepassing en het is mogelijk om vooraf extra bagage aan te schaffen.


Wat voor soort luchtvaartmaatschappij is dit?

Aeroméxico profileert zich als een full-service luchtvaartmaatschappij en richt zich op zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers. De maatschappij biedt diverse klassen, van Economy tot Premier Business, en benadrukt comfort en service. Bekijk de mogelijke vluchten vanaf Luchthaven Eindhoven.

Hoe kan ik last-minute tickets kopen en inchecken?

Tickets kunnen worden gekocht via de officiële website van Aeroméxico, via mobiele apps, reisbureaus of aan de balie. Inchecken kan online vanaf 48 uur voor vertrek tot 2 uur voor de vlucht, of via self-service kiosken en balies op de luchthaven. Tip: overweeg een vakantie naar Bulgarije of Kenia.

Hoe wordt de klantenservice beoordeeld?

Aeroméxico biedt meerdere kanalen voor klantondersteuning, waaronder telefoon, e-mail, en sociale media. De klantenservice wordt vaak geprezen voor hun behulpzaamheid en efficiëntie, vooral in het afhandelen van vragen en klachten. De maatschappij scoort consequent hoog op het gebied van klanttevredenheid.