Arkia Israel Airlines

Arkia Israel Airlines, opgericht in 1949, is Israëls tweede grootste luchtvaartmaatschappij en heeft een rijke geschiedenis van betrouwbare dienstverlening. Met een hoofdkantoor in Tel Aviv, fungeert Arkia als een fascinerende poort tussen Israël en de wereld. Het bedrijf heeft een gemengde vloot van Airbus en Embraer vliegtuigen, die reizigers naar verschillende delen van Europa, Azië en Afrika brengen. Als je een luchtvaartfanaat bent, zul je het interessant vinden dat Arkia ook gespecialiseerd is in chartervluchten en luchtvervoer voor vakantiepakketten.

Vliegtickets & hotels zoeken juli 2024

ReisorganisatieInformatieAanbiedingen
vakantiediscounter logoGrootste aanbod   Bekijken  
prijsvrij logoScherpe deals  Bekijken  
d-reizen logoVoordelige hotels  Bekijken  
Sunweb logoHeerlijke zonvakanties  Bekijken  
ReisorganisatieInformatieAanbiedingen
corendon logoPremium resorts  Bekijken  
corendon logoVeel zonbestemmingen  Bekijken  
vakantie.nl logoVeelzijdig aanbod  Bekijken  
beachcheck logoMooie strandvakanties  Bekijken  

Vliegen met Arkia Israel Airlines

Arkia Israel Airlines vliegt naar een boeiend aanbod aan bestemmingen, waaronder enkele verborgen pareltjes. Vanaf Tel Aviv, zijn Europese bestemmingen als Barcelona, Kopenhagen en Larnaca binnen handbereik. In Azië vliegt Arkia naar plekken als Tbilisi en Yerevan, waardoor het de perfecte luchtvaartmaatschappij is voor de avontuurlijke reiziger. De dienst strekt zich ook uit tot enkele Afrikaanse steden, waaronder de Seychellen, een waar paradijs voor strandliefhebbers.

# Arkia Israel AirlinesInformatie
Website:https://www.arkia.co.il
Telefoonnummer:00972-3690-2210
Email support:customer.service@arkia.co.il
ICAO code:AIZ
Callsign:ARKIA
Vestigingsland:Israël

Geschiedenis

Arkia Israel Airlines begon als een vliegtuigmaatschappij die zich vooral richtte op binnenlandse vluchten, inclusief naar de badplaats Eilat. Het bedrijf heeft in de loop der jaren een indrukwekkende evolutie doorgemaakt. Van het zijn van een kleine binnenlandse carrier, is Arkia getransformeerd tot een internationaal opererende luchtvaartmaatschappij. Het werd privé in 1985 en heeft sindsdien haar vloot en bestemmingen geleidelijk uitgebreid, waardoor het een competitieve speler in de internationale luchtvaartmarkt is geworden. Lees ook verder over United Airlines en KLM Royal Dutch Airlines.

Ruimbagage & Handbagage

Arkia biedt flexibele bagageopties om aan verschillende behoeften te voldoen. Handbagage met afmetingen tot 55x40x20 cm en een gewicht van maximaal 8 kg is toegestaan. Voor ruimbagage geldt een standaardlimiet van 23 kg, met de mogelijkheid om extra gewicht bij te kopen. De tarieven zijn afhankelijk van de route en het soort ticket. Bovendien heeft Arkia speciale tarieven voor sportuitrusting en muziekinstrumenten, waardoor het reizen met bijzondere bagage een stuk eenvoudiger wordt.


Wat voor soort luchtvaartmaatschappij is dit?

Arkia Israel Airlines kan het beste worden beschreven als een hybride luchtvaartmaatschappij, die een evenwicht vindt tussen betaalbaarheid en comfort. Het is geen budgetmaatschappij, maar biedt toch concurrerende tarieven. Met een focus op zowel toeristische als zakelijke routes, biedt Arkia een variëteit aan diensten die bedoeld zijn om aan uiteenlopende klantbehoeften te voldoen. Bekijk de mogelijke vluchten vanaf Luchthaven Düsseldorf.

Hoe kan ik last-minute tickets kopen en inchecken?

Tickets voor Arkia kunnen eenvoudig worden gekocht via hun gebruiksvriendelijke website, mobiele app of via geautoriseerde reisagenten. Inchecken kan zowel online als aan de balie op de luchthaven, waar je ook de mogelijkheid hebt om stoelen te selecteren en eventueel extra diensten bij te boeken. Tip: overweeg een vakantie naar Zwitserland of Cyprus.

Hoe wordt de klantenservice beoordeeld?

Arkia’s klantenservice is toegankelijk via telefoon, e-mail en sociale media, en wordt over het algemeen als behulpzaam en responsief beoordeeld. Ze bieden ook ondersteuning op de luchthaven via hun balies en medewerkers. Of je nu een routinereiziger bent of nieuw in de wereld van de luchtvaart, Arkia streeft ernaar om elke reiservaring soepel en bevredigend te maken.