KLM Royal Dutch Airlines

KLM Royal Dutch Airlines, vaak simpelweg KLM genoemd, is de vlaggengigant van Nederland. Gevestigd op Schiphol, Amsterdam, staat deze luchtvaartmaatschappij bekend om haar opvallende blauwe vliegtuigen en eenduidige kwaliteitsservice. Reizigers over de hele wereld prijzen KLM voor haar punctualiteit, gastvrijheid en de beleving aan boord. Met een vloot die zich uitstrekt van stijlvolle Cityhoppers tot majestueuze Boeings, maakt KLM vliegen tot een ware ervaring voor zowel vakantiegangers als luchtvaartliefhebbers.

Vliegtickets & hotels zoeken mei 2024

ReisorganisatieInformatieAanbiedingen
vakantiediscounter logoGrootste aanbod   Bekijken  
prijsvrij logoScherpe deals  Bekijken  
d-reizen logoVoordelige hotels  Bekijken  
Sunweb logoHeerlijke zonvakanties  Bekijken  
ReisorganisatieInformatieAanbiedingen
corendon logoPremium resorts  Bekijken  
corendon logoVeel zonbestemmingen  Bekijken  
vakantie.nl logoVeelzijdig aanbod  Bekijken  
beachcheck logoMooie strandvakanties  Bekijken  

Vliegen met KLM Royal Dutch Airlines

Van zonnige stranden in Bali tot de neonlichten van Tokyo, KLM’s netwerk strekt zich uit over de wereld. Met meer dan 150 bestemmingen op haar routekaart, biedt de luchtvaartmaatschappij directe vluchten naar diverse continenten, waaronder Europa, Azië, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika. Of het nu gaat om zakelijke hubs of verborgen juweeltjes, KLM verbindt avonturiers, zakenreizigers en vakantiegangers met de wereld.

# KLM Royal Dutch AirlinesInformatie
Website:https://www.klm.nl
Telefoonnummer:0031-20474-7743
Email support:mail@klm-info.com
ICAO code:KLM
Callsign:KLM
Vestigingsland:Nederland

Geschiedenis

Opgericht in 1919, is KLM de oudste luchtvaartmaatschappij die nog steeds onder haar originele naam opereert. In haar vroege dagen speelde KLM een pioniersrol in de burgerluchtvaart, en verbond Europa met verre bestemmingen. Doorheen de jaren, ondanks wereldoorlogen en economische uitdagingen, heeft KLM zich ontwikkeld tot een wereldwijde speler met een robuust netwerk. Haar fusie met Air France in 2004 markeerde een nieuw tijdperk van uitbreiding en innovatie. Bekijk ook Condor Flugdienst en Xiamen Air.

Ruimbagage & Handbagage

KLM heeft duidelijke richtlijnen voor bagage. Handbagage mag meestal niet groter zijn dan 55 x 35 x 25 cm. Daarnaast mogen passagiers vaak een kleiner item, zoals een handtas, meenemen. Voor ruimbagage verschillen de limieten en kosten per tickettype, maar in het algemeen is 23 kg de standaard voor Economy Class. Overbagagekosten variëren, maar het is altijd raadzaam om vooraf extra bagage bij te boeken voor besparingen.


Wat voor soort luchtvaartmaatschappij is dit?

KLM is een full-service luchtvaartmaatschappij die zowel normale als luxe diensten aanbiedt. Het is geen budgetmaatschappij. Met Economy, Premium Economy en Business Class opties, kunnen reizigers kiezen voor basale comfort of een luxe ervaring. Het zet sterk in op klantenservice en kwaliteitsdiensten. Bekijk de mogelijke vluchten vanaf Luchthaven Weeze.

Hoe kan ik last-minute tickets kopen en inchecken?

Tickets voor KLM zijn verkrijgbaar via hun officiële website, erkende reisagenten en boekingsplatforms. Inchecken kan online, via hun mobiele app, of fysiek op de luchthaven. Online inchecken is beschikbaar vanaf 30 uur voor vertrek, waardoor reizigers tijd besparen op de luchthaven. Tip: overweeg een vakantie naar Griekenland of Aruba.

Hoe wordt de klantenservice beoordeeld?

KLM biedt klantenservice via meerdere kanalen: telefoon, e-mail, social media en face-to-face op luchthavens. Ze hebben ook een FAQ-sectie op hun website. KLM wordt algemeen geprezen voor haar responsiviteit en klantgerichtheid, waarbij problemen doorgaans efficiënt en professioneel worden afgehandeld.