Vakanties.nl

Bij Vakanties.nl ben je verzekerd van een veel verschillende vakantiemogelijkheden. Met jarenlange ervaring in de reisindustrie heeft Vakanties.nl zich gevestigd als een betrouwbaar platform voor vakantiegangers. Door een gebruiksvriendelijke website te combineren met deskundige reisadviseurs, garandeert Vakanties.nl een soepele boekingservaring. Je kunt heel eenvoudig verschillende vluchten combineren en zo je ideale reis samenstellen.

Bestemmingen & Accommodaties

Bij Vakanties.nl kun je kiezen uit diverse bestemmingen, variërend van zonnige stranden tot schilderachtige bergen. Of je nu op zoek bent naar een resort, een boetiekhotel, een appartement of een vakantiehuisje; Vakanties.nl heeft een breed aanbod dat aan jouw wensen voldoet. De prijzen worden automatisch geüpdatet op basis van je zoekopdracht. Zo beschik je altijd over actuele gegevens en kom je niet voor verrassingen te staan. Bekijk direct de aanbiedingen in Marokko, Dubai en Egypte.

Bedrijfsgegevens & Klantenservice

# Vakanties.nlInformatie
Telefonische support:088-7771700
Klantenservice email:info@vakanties.nl
Adresgegevens:Westplein 8, 3016 BM, Rotterdam

Vakanties.nl aanbiedingen van april 2024 vergelijken en online boeken?

Geschiedenis & Ontwikkeling

Opgericht in 2017, heeft Vakanties.nl zich snel ontwikkeld van een klein online boekingsplatform tot een van de marktleiders in de reisindustrie. Gedreven door innovatie en klanttevredenheid, heeft het bedrijf zijn aanbod en diensten voortdurend geoptimaliseerd. Tip: bekijk ook Thomas Cook en Vakantiediscounter.


Voor welk type reizigers bieden ze vakanties aan?

Vakanties.nl is geschikt voor een breed scala aan reizigers. Of je nu een gezin hebt en zoekt naar een kindvriendelijke bestemming, een stel bent op zoek naar een romantisch weekje weg, of een single-avonturier die de wereld wilt verkennen; Vakanties.nl heeft iets voor jou!

Hoe wordt Vakanties.nl beoordeeld?

Reizigers waarderen Vakanties.nl voor hun uitmuntende klantenservice en brede aanbod. Met een gemiddelde beoordeling van 4,5 uit 5 sterren, prijzen klanten vooral de transparantie in prijzen en de gebruiksvriendelijkheid van het platform. De service die wordt gegeven kan zowel telefonisch als via het internet.