China Southern Airlines

China Southern Airlines is een toonaangevende Aziatische luchtvaartmaatschappij, gevestigd in Guangzhou, China. Met een vloot van meer dan 600 vliegtuigen, waaronder ultramoderne Airbus A380’s en Boeing 787 Dreamliners, bedient het luchtvaartbedrijf talloze passagiers per jaar. Deze maatschappij maakt deel uit van de SkyTeam-alliantie en biedt een uitgebreid frequent flyer-programma aan, genaamd ‘Sky Pearl Club’. Voor reizigers die geïnteresseerd zijn in zowel gemak als comfort, is China Southern een uitstekende keuze, dankzij de luxe stoelen, meertalige cabinebemanning en uitgebreide entertainmentopties aan boord.

Vliegtickets & hotels zoeken april 2024

ReisorganisatieInformatieAanbiedingen
vakantiediscounter logoGrootste aanbod   Bekijken  
prijsvrij logoScherpe deals  Bekijken  
d-reizen logoVoordelige hotels  Bekijken  
Sunweb logoHeerlijke zonvakanties  Bekijken  
ReisorganisatieInformatieAanbiedingen
corendon logoPremium resorts  Bekijken  
corendon logoVeel zonbestemmingen  Bekijken  
vakantie.nl logoVeelzijdig aanbod  Bekijken  
beachcheck logoMooie strandvakanties  Bekijken  

Vliegen met China Southern Airlines

Vanuit haar thuisbasis in Guangzhou vliegt China Southern naar meer dan 200 bestemmingen wereldwijd, inclusief topsteden zoals New York, Londen, Sydney en Dubai. Of je nu een avontuur in de Aziatische metropolen zoals Tokio en Seoul wilt ervaren, of de historische Europese steden zoals Rome en Parijs wilt verkennen, deze maatschappij verbindt je met uiteenlopende culturen en landschappen. Ook worden verschillende interne routes bediend, waardoor reizigers de veelzijdigheid van China zelf kunnen ontdekken.

# China Southern AirlinesInformatie
Website:https://www.csair.com
Telefoonnummer:0031-20412-3120
Email support:flychinasouthern@csair.com
ICAO code:CSN
Callsign:CHINA SOUTHERN
Vestigingsland:China

Geschiedenis

Opgericht in 1988, begon China Southern als een binnenlandse luchtvaartmaatschappij maar transformeerde al snel tot een internationale speler op het wereldtoneel. De maatschappij heeft een aanzienlijke groei doorgemaakt, zowel in vlootgrootte als in passagiersvolume. In 2007 werd China Southern lid van de SkyTeam-alliantie, waarmee het haar wereldwijde netwerk uitbreidde. Met meerdere overnames en partnerschappen heeft de luchtvaartmaatschappij haar positie als een van de grootste maatschappijen ter wereld verstevigd. Bekijk ook Aer Lingus en Qantas Airways.

Ruimbagage & Handbagage

Als het gaat om bagage, biedt China Southern genereuze opties. Handbagage mag meestal één stuk van maximaal 5 kg wegen, met maximale afmetingen van 115 cm. Voor ruimbagage variëren de toegestane gewichten en afmetingen afhankelijk van de reisklasse en de route, maar over het algemeen wordt 20-40 kg toegestaan. Extra bagage kan tegen kosten worden toegevoegd, en er zijn ook speciale tarieven voor sportuitrusting en muziekinstrumenten.


Wat voor soort luchtvaartmaatschappij is dit?

China Southern is een full-service luchtvaartmaatschappij, die een breed scala aan diensten en comfortniveaus biedt. Hoewel het niet als een luxe maatschappij wordt beschouwd, zet het toch in op een hoge kwaliteit van dienstverlening en comfort, met opties die variëren van economy tot first class. Bekijk de mogelijke vluchten vanaf Luchthaven Maastricht.

Hoe kan ik last-minute tickets kopen en inchecken?

Tickets voor China Southern kunnen op verschillende manieren worden gekocht, waaronder via de officiële website, erkende reisbureaus, en mobiele apps. Inchecken kan online, via self-service kiosken op de luchthaven of bij de incheckbalie. Verschillende opties zijn beschikbaar om aan de behoeften van diverse reizigers te voldoen. Tip: overweeg een vakantie naar Indonesië of Italië.

Hoe wordt de klantenservice beoordeeld?

De klantenservice van China Southern wordt over het algemeen als betrouwbaar en behulpzaam beschouwd. Passagiers kunnen assistentie krijgen via meerdere kanalen, waaronder telefonisch, via sociale media, en via e-mail. In geval van vertragingen of annuleringen biedt de maatschappij doorgaans tijdige updates en alternatieve oplossingen, waardoor het over het algemeen goede beoordelingen ontvangt op dit gebied.