Garuda Indonesia

Garuda Indonesia, de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië, straalt een exotische mix van traditie en moderniteit uit. Opgericht in 1949, opereert het bedrijf met een vloot van meer dan 140 toestellen, waaronder Boeings en Airbuses. Van economy tot first-class, de binnenkant van elk vliegtuig weerspiegelt de rijke Indonesische cultuur. Geniet van in-flight entertainment en authentieke Indonesische gerechten, die de vliegervaring compleet maken. Voor luchtvaartliefhebbers biedt Garuda de zeldzaamheid van de vijfsterren Skytrax-rating, een bewijs van uitmuntende service en veiligheid.

Vliegtickets & hotels zoeken mei 2024

ReisorganisatieInformatieAanbiedingen
vakantiediscounter logoGrootste aanbod   Bekijken  
prijsvrij logoScherpe deals  Bekijken  
d-reizen logoVoordelige hotels  Bekijken  
Sunweb logoHeerlijke zonvakanties  Bekijken  
ReisorganisatieInformatieAanbiedingen
corendon logoPremium resorts  Bekijken  
corendon logoVeel zonbestemmingen  Bekijken  
vakantie.nl logoVeelzijdig aanbod  Bekijken  
beachcheck logoMooie strandvakanties  Bekijken  

Vliegen met Garuda Indonesia

Garuda Indonesia biedt een uitgebreid netwerk dat de archipel overspant, van bruisend Jakarta tot de hemelse stranden van Bali. Met meer dan 60 binnenlandse bestemmingen vormt Garuda de ruggengraat van de luchtverbindingen in Indonesië. Het internationale netwerk is ook indrukwekkend, met vluchten naar Azië, Europa, en Australië, inclusief populaire steden als Sydney, Tokyo, en Amsterdam. Voor de avontuurlijke reiziger openen deze routes de deur naar onbekende parels als Makassar en Yogyakarta.

# Garuda IndonesiaInformatie
Website:https://www.garuda-indonesia.com
Telefoonnummer:0031-20550-2600
Email support:info@garuda-indonesia.nl
ICAO code:GIA
Callsign:INDONESIA
Vestigingsland:Indonesië

Geschiedenis

De reis van Garuda Indonesia begon in een bescheiden DC-3, geschonken door de Indonesische regering in 1949. Het bedrijf heeft sindsdien een indrukwekkende metamorfose ondergaan, van een kleine nationale operator tot een bekroonde, wereldwijde luchtvaartmaatschappij. Ze was de 20e lidmaatschappij van de SkyTeam-alliantie en heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder de Skytrax World Airline Award voor “World’s Best Cabin Crew” meerdere jaren op rij. Bekijk ook Brussels Airlines en United Airlines.

Ruimbagage & Handbagage

Bij Garuda Indonesia variëren de bagageregels afhankelijk van de route en het tickettype. Over het algemeen is handbagage beperkt tot één stuk van maximaal 7 kg met afmetingen die niet groter zijn dan 56 x 36 x 23 cm. Voor ruimbagage geldt een gewichtslimiet van 20-40 kg, afhankelijk van de reisklasse. Overbagage kan extra kosten met zich meebrengen, dus het is verstandig om dit vooraf te regelen. Speciale bagage zoals sportuitrusting vereist meestal voorafgaande goedkeuring.


Wat voor soort luchtvaartmaatschappij is dit?

Garuda Indonesia positioneert zich in de markt als een full-service, premium luchtvaartmaatschappij. Het is geen budgetcarrier; in plaats daarvan richt het zich op een luxe reiservaring. De service, inclusief maaltijden, entertainment en andere voorzieningen, is ontworpen om tegemoet te komen aan zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers die op zoek zijn naar comfort en kwaliteit. Bekijk de mogelijke vluchten vanaf Luchthaven Rotterdam.

Hoe kan ik last-minute tickets kopen en inchecken?

Tickets voor Garuda Indonesia kunnen worden gekocht via hun officiële website, mobiele app, erkende reisagenten en fysieke ticketkantoren. Inchecken kan zowel online als fysiek aan de balie. De luchtvaartmaatschappij biedt ook zuilen met incheckdiensten op geselecteerde luchthavens voor extra gemak. Tip: overweeg een vakantie naar Gambia of Macedonië.

Hoe wordt de klantenservice beoordeeld?

De klantenservice van Garuda Indonesia is bereikbaar via telefoon, e-mail en sociale media. Daarnaast beschikken ze over servicebalies op luchthavens. De maatschappij heeft over het algemeen positieve beoordelingen ontvangen voor hun klantenservice, vooral vanwege de vriendelijkheid en efficiëntie van hun personeel. De 24/7 ondersteuning biedt een extra laag van comfort en zekerheid voor reizigers.