Korean Air

Korean Air, de vlaggendrager en grootste luchtvaartmaatschappij van Zuid-Korea, staat bekend om zijn vooraanstaande diensten en imposante vloot, waaronder de iconische Boeing 747 en 777. Gevestigd in Seoul, biedt de maatschappij een verfijnde mix van Oosterse gastvrijheid en geavanceerde technologie. Als een van de oprichters van SkyTeam, heeft Korean Air zijn bereik vergroot en connectiviteit geoptimaliseerd. Met bekroonde stoelen en eersteklas entertainment, bedient de airline passagiers die op zoek zijn naar een beetje extra luxe hoog boven de wolken.

Vliegtickets & hotels zoeken mei 2024

ReisorganisatieInformatieAanbiedingen
vakantiediscounter logoGrootste aanbod   Bekijken  
prijsvrij logoScherpe deals  Bekijken  
d-reizen logoVoordelige hotels  Bekijken  
Sunweb logoHeerlijke zonvakanties  Bekijken  
ReisorganisatieInformatieAanbiedingen
corendon logoPremium resorts  Bekijken  
corendon logoVeel zonbestemmingen  Bekijken  
vakantie.nl logoVeelzijdig aanbod  Bekijken  
beachcheck logoMooie strandvakanties  Bekijken  

Vliegen met Korean Air

Korean Air biedt een uitgebreid netwerk dat zich uitstrekt van Noord-Amerika tot Afrika. Passagiers kunnen direct vliegen naar metropolen als New York, Parijs, en Tokio. Het biedt ook zeldzamere parels zoals Ulaanbaatar in Mongolië of Kathmandu in Nepal. Of u nu wilt winkelen in Dubai, de Great Wall in China wilt bezoeken, of de wildernis van Kenia wilt verkennen, Korean Air brengt u er met stijl naartoe.

# Korean AirInformatie
Website:https://www.koreanair.com
Telefoonnummer:0031-20655-6331
Email support:customersvc@koreanair.com
ICAO code:KAL
Callsign:KOREANAIR
Vestigingsland:Zuid-Korea

Geschiedenis

Opgericht in 1969, heeft Korean Air een indrukwekkende metamorfose ondergaan. Ooit begonnen als een bescheiden operator, is het uitgegroeid tot een van de grootste en meest gerespecteerde luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Het bedrijf heeft ook stappen gezet op het gebied van duurzaamheid, met een jonge, brandstofefficiënte vloot en verschillende eco-vriendelijke initiatieven. In 2000 werd het een van de oprichters van de SkyTeam-alliantie, waardoor het netwerk en de dienstverlening nog verder werden uitgebreid. Lees ook verder over Corendon Airlines en Aegean Airlines.

Ruimbagage & Handbagage

Met betrekking tot bagage biedt Korean Air een generous beleid. In Economy Class is één stuk handbagage van maximaal 12 kg en 115 cm totaal toegestaan, terwijl in de Prestige en First Class de limieten respectievelijk hoger liggen. Ruimbagage varieert afhankelijk van de route en de klasse, met meestal 23 kg voor Economy en tot 32 kg voor First Class. Extra bagage kan worden toegevoegd tegen een toeslag.


Wat voor soort luchtvaartmaatschappij is dit?

Korean Air is een full-service luchtvaartmaatschappij die zich aan de luxueuze kant van het spectrum positioneert. Met de focus op comfort, kwaliteit en klantenservice, biedt de maatschappij een breed scala aan voorzieningen die de reiservaring verheffen, van goede maaltijden tot eersteklas entertainment. Bekijk de mogelijke vluchten vanaf Luchthaven Bremen.

Hoe kan ik last-minute tickets kopen en inchecken?

Tickets kunnen gemakkelijk worden gekocht via de officiële website, mobiele app, of bij erkende reisagenten. Inchecken kan zowel online als fysiek bij de incheckbalies op de luchthaven. Er zijn ook zelfbedieningskiosken beschikbaar voor een snellere afhandeling. Tip: overweeg een vakantie naar Italië of Bahama’s.

Hoe wordt de klantenservice beoordeeld?

Korean Air biedt een uitgebreid scala aan klantenservice-opties, waaronder 24/7 telefoonondersteuning, live chat en sociale media-contact. Het bedrijf is herhaaldelijk geprezen voor zijn klantenservice, die als efficiënt en attent wordt beschouwd. Voor frequent flyers zijn er ook exclusieve lounges met extra diensten en voorzieningen.