TUI fly

TUI fly, onderdeel van de TUI Group, is een Europese luchtvaartmaatschappij die een breed scala aan bestemmingen bedient. Met een vloot die zowel Boeing als Airbus-toestellen omvat, biedt het bedrijf een mix van korte en langeafstandsvluchten. TUI fly staat bekend om zijn klantgerichte benadering, waarbij comfort en service centraal staan. Voor luchtvaartenthusiasten biedt de maatschappij de mogelijkheid om achter de schermen te kijken met ‘Flight Academy’-programma’s, die inzicht geven in de wereld van de commerciële luchtvaart.

Vliegtickets & hotels zoeken mei 2024

ReisorganisatieInformatieAanbiedingen
vakantiediscounter logoGrootste aanbod   Bekijken  
prijsvrij logoScherpe deals  Bekijken  
d-reizen logoVoordelige hotels  Bekijken  
Sunweb logoHeerlijke zonvakanties  Bekijken  
ReisorganisatieInformatieAanbiedingen
corendon logoPremium resorts  Bekijken  
corendon logoVeel zonbestemmingen  Bekijken  
vakantie.nl logoVeelzijdig aanbod  Bekijken  
beachcheck logoMooie strandvakanties  Bekijken  

Vliegen met TUI fly

TUI fly bedient een veelzijdig scala aan bestemmingen die reiken van zonovergoten eilanden als de Canarische Eilanden en Bali tot de culturele hoofdsteden van Europa zoals Rome en Barcelona. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen met routes naar Scandinavië, terwijl avonturiers kunnen kiezen voor meer exotische bestemmingen zoals Kaapverdië. Met een focus op zowel populaire vakantieoorden als minder bekende parels biedt TUI fly voor ieder wat wils.

# TUI flyInformatie
Website:https://www.tui.nl
Telefoonnummer:0031-88088-5885
Email support:info@tui.nl
ICAO code:TFL
Callsign:ORANGE
Vestigingsland:Nederland

Geschiedenis

TUI fly ontstond uit verschillende kleinere luchtvaartbedrijven en heeft in de loop der jaren een indrukwekkende transformatie ondergaan. Ooit begonnen als chartermaatschappij is TUI fly geëvolueerd tot een speler van formaat binnen de Europese luchtvaartsector. Strategische samenwerkingen en uitbreiding van de vloot hebben bijgedragen aan de groei. Het bedrijf heeft geïnvesteerd in milieuvriendelijkere vliegtuigen als onderdeel van hun streven naar duurzaamheid. Klik ook door naar KLM Royal Dutch Airlines en China Airlines.

Ruimbagage & Handbagage

Handbagage bij TUI fly heeft een standaardlimiet van 10 kg met maximale afmetingen van 55x40x20 cm. Voor ruimbagage gelden variabele tarieven, afhankelijk van de bestemming en boekingsklasse. Extra bagage kan eenvoudig online worden bijgeboekt. Bijzondere bagage, zoals sportuitrusting, heeft eigen regels en tarieven. TUI fly biedt ook premium opties voor meer bagage en prioriteit bij het inchecken.


Wat voor soort luchtvaartmaatschappij is dit?

TUI fly positioneert zichzelf als een luchtvaartmaatschappij die comfort en service biedt tegen concurrerende prijzen. Het is geen budgetmaatschappij, maar ook niet exclusief luxe. De focus ligt op het bieden van een totaalpakket, waarbij zowel vakantiegangers als zakelijke reizigers zich thuis voelen. Bekijk de mogelijke vluchten vanaf Luchthaven Münster-Osnabrück.

Hoe kan ik last-minute tickets kopen en inchecken?

Tickets voor TUI fly zijn op verschillende manieren te verkrijgen: via hun eigen website, reisbureaus, of derde partijen. Online inchecken is mogelijk vanaf 24 uur tot 6 uur voor vertrek, en er zijn ook self-service kiosken op geselecteerde luchthavens. Mobiele boardingpassen zijn beschikbaar voor extra gemak. Tip: overweeg een vakantie naar Slovenië of Tunesië.

Hoe wordt de klantenservice beoordeeld?

TUI fly biedt klantenservice via meerdere kanalen, waaronder telefonische ondersteuning, live chat en sociale media. De maatschappij staat bekend om haar responsieve en behulpzame klantenservice, wat vaak wordt bevestigd in klantbeoordelingen. Er is ook een FAQ-sectie op hun website voor snelle antwoorden op veelgestelde vragen.