Belvilla

Belvilla is een vooraanstaande speler in de Europese markt voor vakantiehuizen. Met meer dan 35 jaar ervaring biedt het bedrijf een zorgvuldig samengestelde selectie van vakantieaccommodaties. Als je op zoek bent naar unieke en authentieke verblijven voor je volgende vakantie, dan is Belvilla jouw go-to platform. Door een gedegen kwaliteitscontrole zorgt Belvilla ervoor dat elke vakantiewoning voldoet aan de verwachtingen.

Bestemmingen & Accommodaties

Bij Belvilla kun je diverse accommodaties boeken verspreid over 21 Europese landen. Of je nu een chalet in de Alpen, een villa aan de Middellandse Zee of een landhuis op het platteland wenst; Belvilla heeft het allemaal. De woningen variëren van knusse cottages voor twee tot grote landgoederen voor groepen. Bekijk direct de aanbiedingen in Tsjechië en Oostenrijk.

Bedrijfsgegevens & Klantenservice

# BelvillaInformatie
Telefonische support:088-2021212
Klantenservice email:info@belvilla.nl
Adresgegevens:Oude Stadsgracht 1, 5611 DD, Eindhoven

Belvilla aanbiedingen van juli 2024 vergelijken en online boeken?

Geschiedenis & Ontwikkeling

Belvilla werd in 1980 opgericht in Nederland en heeft sindsdien een sterke groei doorgemaakt in de Europese markt voor vakantiehuizen. Door consequent in te zetten op kwaliteit en authenticiteit heeft het bedrijf een loyale klantenbasis opgebouwd. In 2019 werd Belvilla onderdeel van de OYO Vacation Homes. Tip: bekijk ook Heerlijkehuisjes.nl en Topparken.


Voor welk type reizigers bieden ze vakanties aan?

Belvilla is geschikt voor diverse reizigers. Van koppels op zoek naar een romantisch uitje en gezinnen die een zomerse vakantie willen, tot grote groepen die samen een speciale gelegenheid willen vieren. Dankzij de uitgebreide keuze in accommodaties vindt elke reiziger wel iets dat aansluit bij zijn of haar wensen.

Hoe wordt Belvilla beoordeeld?

Reizigers waarderen Belvilla over het algemeen voor het brede aanbod aan unieke verblijven en de betrouwbare service. Klanten benadrukken vaak de goede prijs-kwaliteitverhouding en de duidelijke beschrijvingen van de accommodaties. Het platform is bekend om haar transparante communicatie en klantgerichte benadering, wat het vertrouwen bij vakantiegangers versterkt.

Welke vakanties zijn populair?

Voor de perfecte vakantie in een huisje of vakantiepark zijn er tal van populaire bestemmingen te ontdekken. In Zuid-Frankrijk biedt Fréjus zon, zee en Romeinse geschiedenis. In Nederland combineert Nijmegen natuur en stad met prachtige wandelroutes en een bruisend stadsleven. De Duitse Harz staat bekend om zijn sprookjesachtige bossen en charmante dorpen. Voor een Spaanse strandvakantie is de Costa Brava ideaal met zijn kristalheldere water en levendige kustplaatsen. Het Heuvelland in Limburg biedt adembenemende uitzichten en schilderachtige dorpjes. In Frankrijk biedt Normandië een rijke geschiedenis en prachtige kustlijnen. Tot slot biedt de Provincie Utrecht in het hart van Nederland een combinatie van natuur en cultuur, perfect voor een veelzijdige vakantie.