Air Arabia

Air Arabia is een toonaangevende budgetmaatschappij met het hoofdkantoor in Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten. Opgericht in 2003, speelde het een pioniersrol in het democratiseren van luchtvaart in het Midden-Oosten. Met een strakke, moderne vloot van Airbus A320’s en A321’s biedt Air Arabia een comfortabele reiservaring tegen een betaalbare prijs. Hun cabines zijn verrassend ruim en het eten aan boord kan vooraf worden besteld om een gepersonaliseerde ervaring te bieden.

Vliegtickets & hotels zoeken mei 2024

ReisorganisatieInformatieAanbiedingen
vakantiediscounter logoGrootste aanbod   Bekijken  
prijsvrij logoScherpe deals  Bekijken  
d-reizen logoVoordelige hotels  Bekijken  
Sunweb logoHeerlijke zonvakanties  Bekijken  
ReisorganisatieInformatieAanbiedingen
corendon logoPremium resorts  Bekijken  
corendon logoVeel zonbestemmingen  Bekijken  
vakantie.nl logoVeelzijdig aanbod  Bekijken  
beachcheck logoMooie strandvakanties  Bekijken  

Vliegen met Air Arabia

Air Arabia vliegt naar meer dan 170 bestemmingen verspreid over het Midden-Oosten, Noord-Afrika, Azië en Europa. Van het ontdekken van de oude piramides in Egypte tot het verkennen van de levendige straten van Istanbul, de airline biedt een gevarieerd scala aan bestemmingen. De maatschappij maakt het gemakkelijk om verborgen parels in de regio en daarbuiten te ontdekken.

# Air ArabiaInformatie
Website:https://www.airarabia.com
Telefoonnummer:00212-52253-9906
Email support:info@airarabia.com
ICAO code:ABY
Callsign:ARABIA
Vestigingsland:Verenigde Arabische Emiraten

Geschiedenis

Sinds de oprichting in 2003 heeft Air Arabia het budgetreizen in de regio revolutionair veranderd. Als de eerste low-cost maatschappij in het Midden-Oosten, bracht het betaalbare luchtvaart binnen het bereik van miljoenen mensen. Door de jaren heen heeft de airline verschillende onderscheidingen ontvangen voor zijn uitmuntende dienstverlening en operationele efficiëntie. Bekijk ook Saudia Airlines en Etihad Airways.

Ruimbagage & Handbagage

Voor handbagage staat Air Arabia één tas toe die niet zwaarder mag zijn dan 10 kg, met maximale afmetingen van 55 x 40 x 20 cm. Ruimbagage is niet standaard inbegrepen en kan tegen extra kosten worden toegevoegd. De maatschappij biedt verschillende pakketten voor ruimbagage, variërend van 20 tot 40 kg, waardoor reizigers de vrijheid hebben om te kiezen op basis van hun behoeften.


Wat voor soort luchtvaartmaatschappij is dit?

Air Arabia is een low-cost maatschappij die zich richt op het bieden van betaalbare, no-nonsense vliegdiensten. Hoewel het zich op budgetreizigers richt, gaat dat niet ten koste van comfort en klantenservice. Bekijk de mogelijke vluchten vanaf Luchthaven Groningen.

Hoe kan ik last-minute tickets kopen en inchecken?

Tickets voor Air Arabia kunnen worden gekocht via hun officiële website, mobiele app, geautoriseerde reisagenten of bij hun kantoren. Online inchecken is beschikbaar vanaf 24 tot 4 uur voor vertrek, wat tijd bespaart en het reisproces stroomlijnt. Tip: overweeg een vakantie naar Denemarken of Malediven.

Hoe wordt de klantenservice beoordeeld?

Air Arabia biedt klantenservice via een 24/7 callcenter, e-mail en sociale media. Hoewel het een budgetmaatschappij is, wordt hun klantenservice vaak geprezen voor efficiëntie en responsiviteit. Het ontvangt consequent hoge beoordelingen voor zijn vermogen om problemen effectief aan te pakken, wat bijdraagt aan een sterke klantloyaliteit.