EVA Air

EVA Air, opgericht in 1989, is een Taiwanese luchtvaartmaatschappij met haar hoofdkantoor in Taipei. Bekend om haar service van hoge kwaliteit en innovatie, is het bedrijf een lid van de Star Alliance sinds 2013. De vloot bestaat uit een moderne combinatie van Boeing en Airbus vliegtuigen, die worden gebruikt voor zowel passagiers- als vrachtvervoer. Het bedrijf heeft een speciale focus op duurzaamheid en heeft investeringen gedaan in brandstofbesparende technologieën. Voor de luchtvaartfanaten is het opmerkelijk dat EVA Air één van de weinige luchtvaartmaatschappijen is die de Boeing 787 Dreamliner in haar vloot heeft.

Vliegtickets & hotels zoeken juli 2024

ReisorganisatieInformatieAanbiedingen
vakantiediscounter logoGrootste aanbod   Bekijken  
prijsvrij logoScherpe deals  Bekijken  
d-reizen logoVoordelige hotels  Bekijken  
Sunweb logoHeerlijke zonvakanties  Bekijken  
ReisorganisatieInformatieAanbiedingen
corendon logoPremium resorts  Bekijken  
corendon logoVeel zonbestemmingen  Bekijken  
vakantie.nl logoVeelzijdig aanbod  Bekijken  
beachcheck logoMooie strandvakanties  Bekijken  

Vliegen met EVA Air

EVA Air biedt diverse bestemmingen die de wereld rondgaan. De maatschappij verbindt Taipei met meer dan 60 steden in Azië, Europa, Noord-Amerika en Australië. Van het bruisende Bangkok tot het historische Londen, en van het schilderachtige Vancouver tot het exotische Bali, EVA Air opent deuren naar een wereld van mogelijkheden. Ideaal voor avontuurlijke reizigers en business-professionals die op zoek zijn naar een gevarieerde combinatie van bestemmingen.

# EVA AirInformatie
Website:https://www.evaair.com
Telefoonnummer:0031-20446-6279
Email support:splkpbr@evaair.com
ICAO code:EVA
Callsign:EVA
Vestigingsland:Taiwan

Geschiedenis

Sinds de oprichting in 1989 heeft EVA Air zich ontwikkeld tot een wereldspeler in de luchtvaartindustrie. In de vroege jaren legde het bedrijf zich voornamelijk toe op regionale vluchten, maar al snel breidde het zijn netwerk uit naar internationale bestemmingen. In 1991 voerde EVA Air zijn eerste intercontinentale vlucht uit en in 2005 introduceerde het als een van de eersten de ‘Premium Economy Class’. Liefhebbers van luchtvaarthistorie zullen geïnteresseerd zijn in het feit dat EVA Air in 2013 lid werd van de Star Alliance, waardoor het netwerk en de mogelijkheden voor frequent flyer-mijlen nog verder zijn uitgebreid. Lees ook verder over Austrian Airlines en Tunisair.

Ruimbagage & Handbagage

Als je met EVA Air vliegt, kun je rekenen op genereuze bagagemogelijkheden. De handbagage mag niet groter zijn dan 56 x 36 x 23 cm en het gewicht varieert tussen 7-10 kg, afhankelijk van de klasse. Voor ingecheckte bagage gelden variabele limieten, meestal tussen 20-40 kg, afhankelijk van je reisbestemming en ticketklasse. Extra bagage kan tegen betaling worden bijgeboekt. Bijzondere items zoals muziekinstrumenten of sportuitrusting worden ook geaccepteerd, mits aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan.


Wat voor soort luchtvaartmaatschappij is dit?

EVA Air positioneert zichzelf als een full-service, premium luchtvaartmaatschappij. Het biedt verschillende klassen, van Economy en Premium Economy tot Business Class, met bijbehorende luxe voorzieningen en diensten. De maatschappij is geen budgetoptie, maar richt zich op reizigers die waarde hechten aan comfort, service en een uitgebreid netwerk van bestemmingen. Bekijk de mogelijke vluchten vanaf Luchthaven Eindhoven.

Hoe kan ik last-minute tickets kopen en inchecken?

Tickets voor EVA Air zijn op verschillende manieren te verkrijgen: via de officiële website, reisbureaus en partnerluchtvaartmaatschappijen. Inchecken kan online vanaf 48 uur tot 1 uur voor vertrek, of fysiek bij de incheckbalie op de luchthaven. Ze bieden ook self-service kiosken voor een snellere check-in ervaring. Tip: overweeg een vakantie naar Tunesië of Kroatië.

Hoe wordt de klantenservice beoordeeld?

Klantenservice bij EVA Air is bereikbaar via telefoon, e-mail en sociale media. Het bedrijf heeft over het algemeen positieve beoordelingen ontvangen voor haar klantenservice, met name voor de snelle reactietijd en de professionaliteit van het personeel. Het biedt ook een 24/7 ondersteuning voor noodgevallen, wat geruststelling geeft aan reizigers wereldwijd.