Kenya Airways

Kenya Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van Kenia, biedt een fascinerende samensmelting van traditie en moderne vliegervaring. Met haar hoofdkantoor in Nairobi en als oprichtingslid van de SkyTeam-alliantie, wordt deze vliegende ambassadeur van Afrikaanse gastvrijheid geprezen voor de warmte aan boord en de punctualiteit. Ze beschikt over een vloot die variëert van Boeing 787 Dreamliners tot Embraer-toestellen, perfect voor zowel langeafstandsvluchten als regionale hops. Voor avontuurlijke zielen en zakenreizigers biedt Kenya Airways een reiservaring die niet alleen efficiënt, maar ook cultureel verrijkend is.

Vliegtickets & hotels zoeken mei 2024

ReisorganisatieInformatieAanbiedingen
vakantiediscounter logoGrootste aanbod   Bekijken  
prijsvrij logoScherpe deals  Bekijken  
d-reizen logoVoordelige hotels  Bekijken  
Sunweb logoHeerlijke zonvakanties  Bekijken  
ReisorganisatieInformatieAanbiedingen
corendon logoPremium resorts  Bekijken  
corendon logoVeel zonbestemmingen  Bekijken  
vakantie.nl logoVeelzijdig aanbod  Bekijken  
beachcheck logoMooie strandvakanties  Bekijken  

Vliegen met Kenya Airways

Van het bruisende New York tot het exotische Bangkok, Kenya Airways vliegt naar meer dan 50 bestemmingen wereldwijd. In Afrika verbindt de airline belangrijke steden zoals Johannesburg, Lagos en Cairo, waarmee het de contouren van het continent verder invult. Voor liefhebbers van ongerepte stranden zijn er directe vluchten naar toeristische hotspots als Mauritius en de Seychellen. Avonturiers worden ook niet vergeten met bestemmingen zoals Kilimanjaro en Zanzibar, ideaal voor trekking en duiken.

# Kenya AirwaysInformatie
Website:https://www.kenya-airways.com
Telefoonnummer:0031-20316-1900
Email support:customer.relations@kenya-airways.com
ICAO code:KQA
Callsign:KENYA
Vestigingsland:Kenia

Geschiedenis

Opgericht in 1977 na de ontbinding van East African Airways, heeft Kenya Airways zichzelf omgevormd van een bescheiden operator tot een significante speler op het internationale luchtvaarttoneel. In 1996 werd de airline geprivatiseerd, wat resulteerde in een golf van modernisering, inclusief een up-to-date vloot en verbeterde diensten. Door samenwerkingen met andere grote airlines en toetreding tot de SkyTeam-alliantie in 2007, heeft het bedrijf zijn voetafdruk vergroot en zijn dienstenaanbod verbeterd. Klik ook door naar China Southern Airlines en Wizz Air.

Ruimbagage & Handbagage

Bagagebeleid bij Kenya Airways is ontworpen om zowel luxe als functionaliteit te bieden. Handbagage mag maximaal 12 kg wegen met een afmeting van 55 x 25 x 35 cm, perfect voor een laptop en wat vakantielectuur. Ruimbagage varieert afhankelijk van de klasse en route, maar meestal is één stuk van 23 kg toegestaan in Economy. Excessieve bagage is tegen betaling beschikbaar, ideaal voor degenen die souvenirs willen meenemen of met speciale apparatuur reizen.


Wat voor soort luchtvaartmaatschappij is dit?

Kenya Airways positioneert zichzelf als een full-service airline, die tussen budget en luxe in zit. Terwijl de tarieven competitief zijn, biedt de maatschappij aanvullende diensten zoals gratis maaltijden en entertainment aan boord, wat een uitgebalanceerde mix van comfort en waarde voor uw geld biedt. Bekijk de mogelijke vluchten vanaf Liège Airport.

Hoe kan ik last-minute tickets kopen en inchecken?

Tickets kunnen zowel online als via erkende reisagenten worden gekocht. De airline biedt bovendien een eenvoudige mobiele app voor het gemak van digitale incheckopties. Fysieke incheckbalies zijn uiteraard ook beschikbaar voor degenen die de traditionele route verkiezen. Tip: overweeg een vakantie naar Egypte of Zwitserland.

Hoe wordt de klantenservice beoordeeld?

Klantenservice bij Kenya Airways wordt doorgaans hoog gewaardeerd en omvat meertalige callcenters, sociale media-ondersteuning en een gedetailleerde FAQ-sectie op hun website. Er zijn ook premium lounges beschikbaar voor frequent flyers, waar gepersonaliseerde diensten worden aangeboden.