Sky express

Sky Express is een Griekse luchtvaartmaatschappij die de luchtvaartgemeenschap betovert met zijn boutique-aanpak. Oorspronkelijk opgericht om de geïsoleerde eilanden van Griekenland te verbinden, is het uitgegroeid tot een luchtvaartspeler die zowel binnenlandse als internationale routes bedient. Het biedt een boetiekervaring, compleet met persoonlijke diensten en regionale charme. Reizigers die een authentieke Griekse vliegervaring zoeken, zullen deze maatschappij als een verademing beschouwen. Met een vloot die voornamelijk bestaat uit ATR- en Airbus-toestellen, biedt Sky Express een combinatie van efficiëntie en comfort.

Vliegtickets & hotels zoeken juli 2024

ReisorganisatieInformatieAanbiedingen
vakantiediscounter logoGrootste aanbod   Bekijken  
prijsvrij logoScherpe deals  Bekijken  
d-reizen logoVoordelige hotels  Bekijken  
Sunweb logoHeerlijke zonvakanties  Bekijken  
ReisorganisatieInformatieAanbiedingen
corendon logoPremium resorts  Bekijken  
corendon logoVeel zonbestemmingen  Bekijken  
vakantie.nl logoVeelzijdig aanbod  Bekijken  
beachcheck logoMooie strandvakanties  Bekijken  

Vliegen met Sky express

Sky Express vliegt op diverse bestemmingen die niet alleen de belangrijkste Griekse steden zoals Athene, Thessaloniki en Heraklion omvatten, maar ook kleinere, schilderachtige eilanden zoals Mykonos, Santorini en Skiathos. Daarnaast bedient het internationale bestemmingen in naburige landen zoals Italië en Cyprus. Voor de avontuurlijke reiziger biedt het de mogelijkheid om onbekende parels van de Egeïsche en Ionische Zeeën te verkennen.

# Sky expressInformatie
Website:https://www.skyexpress.gr
Telefoonnummer:0030-215215-6510
Email support:callcenter@skyexpress.gr
ICAO code:SEH
Callsign:AIR CRETE
Vestigingsland:Griekenland

Geschiedenis

Opgericht in 2005, begon Sky Express als een bescheiden regionale vervoerder, voornamelijk gericht op het verbinden van de Griekse eilanden. In de loop der jaren heeft de luchtvaartmaatschappij een gestage groei doorgemaakt, zowel in vlootgrootte als in bestemmingsaanbod. Het bedrijf heeft een sleutelrol gespeeld in het toerisme naar de eilanden en heeft meermaals prijzen gewonnen voor zijn uitmuntende dienstverlening en innovatie. Bekijk ook Iberia Express en Austrian Airlines.

Ruimbagage & Handbagage

Sky Express stelt passagiers in staat om één stuk handbagage mee te nemen met een maximale afmeting van 55x40x20 cm en een gewicht van 8 kg. Ruimbagage is flexibel met tariefplannen, waarbij de goedkoopste opties geen ruimbagage toestaan en de premium tarieven tot 25 kg toestaan. Overbagage wordt berekend op basis van het gewicht en kan variëren. Het is aan te raden om online te betalen voor extra bagage om kosten te besparen.


Wat voor soort luchtvaartmaatschappij is dit?

Sky Express positioneert zich als een ‘boetiek’ luchtvaartmaatschappij die een evenwicht probeert te vinden tussen betaalbaarheid en luxe. Het is niet strikt een budgetmaatschappij, maar ook niet volledig luxe. Het biedt allerlei tariefplannen, waardoor reizigers kunnen kiezen op basis van hun budget en behoeften, zonder in te boeten aan comfort en service. Bekijk de mogelijke vluchten vanaf Liège Airport.

Hoe kan ik last-minute tickets kopen en inchecken?

Tickets voor Sky Express kunnen worden gekocht via hun officiële website, erkende reisagenten of aan de balie op de luchthaven. Online inchecken is beschikbaar van 48 uur tot 40 minuten voor de geplande vertrektijd. Daarnaast bieden ze ook mobiel inchecken en kioskopties op geselecteerde luchthavens. Tip: overweeg een vakantie naar Luxemburg of Sint Maarten.

Hoe wordt de klantenservice beoordeeld?

De klantenservice van Sky Express is toegankelijk via telefoon, e-mail en sociale media. Reizigers beoordelen de klantenservice vaak als attent en responsief, met een focus op persoonlijke aandacht. Ze bieden meertalige ondersteuning en hebben een reputatie voor het efficiënt oplossen van problemen, wat bijdraagt aan hun algehele positieve beeld in de luchtvaartindustrie.