Royal Air Maroc

Royal Air Maroc, opgericht in 1957, is de nationale luchtvaartmaatschappij van Marokko en heeft Casablanca als haar thuisbasis. Als toegangspoort tussen Europa, Afrika en de Verenigde Staten, biedt de airline een combinatie van moderne faciliteiten en traditionele Marokkaanse gastvrijheid. Met een vloot die bestaat uit zowel Boeing als Embraer toestellen, onderscheidt Royal Air Maroc zich door haar nadruk op comfort en efficiëntie. Reizigers die een unieke mengeling van Noord-Afrikaanse cultuur en internationale connectiviteit zoeken, zullen zich snel thuis voelen aan boord.

Vliegtickets & hotels zoeken juli 2024

ReisorganisatieInformatieAanbiedingen
vakantiediscounter logoGrootste aanbod   Bekijken  
prijsvrij logoScherpe deals  Bekijken  
d-reizen logoVoordelige hotels  Bekijken  
Sunweb logoHeerlijke zonvakanties  Bekijken  
ReisorganisatieInformatieAanbiedingen
corendon logoPremium resorts  Bekijken  
corendon logoVeel zonbestemmingen  Bekijken  
vakantie.nl logoVeelzijdig aanbod  Bekijken  
beachcheck logoMooie strandvakanties  Bekijken  

Vliegen met Royal Air Maroc

Met routes die zich uitstrekken van Parijs tot New York en van Rio de Janeiro tot Jeddah, is Royal Air Maroc uw vliegende tapijt naar diverse bestemmingen. Of je nu de rijke culturen van West-Afrika wilt verkennen of wilt zonnebaden aan de Mediterraanse kust, deze airline biedt toegang tot steden en regio’s die vaak over het hoofd worden gezien door andere grote carriers.

# Royal Air MarocInformatie
Website:https://www.royalairmaroc.com
Telefoonnummer:0041-22731-7754
Email support:callcenter@royalairmaroc.com
ICAO code:RAM
Callsign:ROYALAIR MAROC
Vestigingsland:Marokko

Geschiedenis

Van een bescheiden begin met slechts zes routes, heeft Royal Air Maroc zich ontwikkeld tot een speler van wereldformaat met intercontinentale reikwijdte. In 2020 werd de maatschappij het eerste Afrikaanse lid van de prestigieuze Oneworld-alliantie, waarmee haar status als sleutelspeler in de wereldwijde luchtvaart werd bevestigd. Door voortdurende investeringen in nieuwe toestellen en technologieën blijft de airline groeien en evolueren. Lees ook verder over Etihad Airways en Air Serbia.

Ruimbagage & Handbagage

Als het gaat om bagage, biedt Royal Air Maroc diverse opties. Economy-passagiers kunnen één stuk ruimbagage van maximaal 23 kg meenemen, terwijl premiumklassen genieten van hogere limieten. Handbagage is beperkt tot 10 kg en moet passen binnen de afmetingen van 55x35x25 cm. Voor die extra souvenirs of zakelijke benodigdheden zijn er opties om tegen kosten extra bagage toe te voegen.


Wat voor soort luchtvaartmaatschappij is dit?

Royal Air Maroc kan het best worden omschreven als een full-service luchtvaartmaatschappij met een focus op waarde. Hoewel het geen luxe carrier is, biedt het een comfortabele en betrouwbare service. De maatschappij richt zich zowel op vakantiegangers als op zakelijke reizigers, met een evenwicht tussen prijs en comfort. Bekijk de mogelijke vluchten vanaf Luchthaven Rotterdam.

Hoe kan ik last-minute tickets kopen en inchecken?

Tickets kunnen worden gekocht via de officiële website, bij erkende reisbureaus of bij Royal Air Maroc-kantoren. Online inchecken is beschikbaar 48 uur tot 2 uur voor vertrek, en er zijn ook incheckbalies en kiosken op de luchthavens voor degenen die de traditionele route verkiezen. Tip: overweeg een vakantie naar Bulgarije of Kenia.

Hoe wordt de klantenservice beoordeeld?

De klantenservice van Royal Air Maroc is toegankelijk via telefoon, e-mail en sociale media. Hoewel de ervaringen variëren, krijgt de klantenservice over het algemeen gemengde beoordelingen. Er wordt een speciale nadruk gelegd op het tijdig oplossen van klachten en het bieden van passende oplossingen, wat een belangrijke overweging kan zijn voor potentiële reizigers.