Trivago

Trivago is een gerenommeerde online hotelzoekmachine die je helpt de ideale accommodatie tegen de beste prijs te vinden. Met toegang tot miljoenen hoteldeals wereldwijd, vergelijkt Trivago prijzen van verschillende boekingssites om je de beste aanbiedingen te presenteren. Door de transparante prijsvergelijkingen en gebruikersbeoordelingen kun je een weloverwogen keuze maken voor je volgende verblijf.

Bestemmingen & Accommodaties

Bij Trivago kun je terecht voor uiteenlopende bestemmingen, van bruisende steden tot afgelegen paradijsjes. De platform biedt een breed scala aan accommodaties zoals hotels, hostels, vakantiehuizen en B&B’s. Ongeacht je bestemming, Trivago toont je diverse verblijfsmogelijkheden die passen bij jouw wensen en budget. Bekijk direct de aanbiedingen in Spanje en Zuid-Afrika.

Bedrijfsgegevens & Klantenservice

# TrivagoInformatie
Telefonische support:0049211-3876840000
Klantenservice email:noc@trivago.com
Adresgegevens:Kesselstraße 5-7, 40221, Düsseldorf (Duitsland)

Trivago aanbiedingen van april 2024 vergelijken en online boeken?

Geschiedenis & Ontwikkeling

Opgericht in 2005 in Düsseldorf, Duitsland, begon Trivago als een innovatieve start-up. Het bedrijf is sindsdien exponentieel gegroeid en heeft zijn diensten uitgebreid naar 55 wereldwijde markten. Door de unieke benadering van prijsvergelijking heeft Trivago zich gevestigd als een toonaangevende naam in de hotelzoeksector. Tip: bekijk ook Natuurhuisje.nl en BungalowSpecials.


Voor welk type reizigers bieden ze vakanties aan?

Trivago is ideaal voor elke reiziger die op zoek is naar de beste accommodatiedeals. Of je nu een backpacker bent met een beperkt budget, een gezin op zoek naar een vakantieresort, of een zakenreiziger die comfort en gemak prioriteert; Trivago heeft opties voor iedereen. Het platform is speciaal ontworpen om een op maat gemaakte ervaring te bieden aan uiteenlopende reisbehoeften.

Hoe wordt Trivago beoordeeld?

Trivago wordt vaak geprezen door reizigers voor zijn gebruiksgemak, uitgebreide prijsvergelijkingen en transparante beoordelingen. Gebruikers waarderen vooral de mogelijkheid om snel en efficiënt de meest voordelige hoteldeals te vinden. Door de objectieve weergave van prijzen en recensies krijgen reizigers een betrouwbaar overzicht van hun opties.